Ugledni i popularni novinar otvoreno progovrio o svojim groznim iskustvima s Faktografom: Evo što su mu napravili

Ugledni i popularni novinar otvoreno progovrio o svojim groznim iskustvima s Faktografom: Evo što su mu napravili

Ugledni i popularni novinar Boris Mišević komentirao je rad Faktografa. Njegovu objavu prenosimo u cijelosti.

“Kada se upiše Boris Mišević u Google tražilicu onda ne izađu prvo naslovi da sam posvojio sina, da sam dobio nagrade za reporterski rad, da se borim za ubrzavanje postupaka posvojenja.

Ne izađu prvo naslovi o mojim reportažama i teškim terenskim bitkama. Ne izađu brojni interview-i mene i moje supruge o našem životu. Ne.

Prvo izađe teška Faktografova kleveta i pamfletčina da ja lažem i manipuliram. Samo zato jer sam u tom slučaju bio dovoljno hrabar da iznesem istinu koju su upravo oni htjeli sakriti.

Zato neka ne glume žrtvu brate. Žrtve su svi građani koje oni godinama cenzuriraju i smanjuju doseg objava.

Ideologiju svojih financijera i vlasnika podvaljuju pod “činjenice” Da nije tragično bilo bi komično. Razloge bijesa ljudi prema njima trebaju potražiti u tome što su radili sve ove godine običnim ljudima ove zemlje .

Nek pročitaju desetke tisuća komentara. Ovdje je sve jasno. I jasno je da to maltretiranje mora prestati. Nenad Bakic puna podrška”, ističe Boris Mišević. Njegova osuda Faktografa ima veliku težinu s obzirom na to da Mišević uživa veliki ugled u javnosti i među svojim kolegama.