VIDEO: Teška prometna nesreća: Jedna osoba poginula, a više ih je ozlijeđeno

VIDEO: Teška prometna nesreća: Jedna osoba poginula, a više ih je ozlijeđeno

Kod čvora Novigrad na Dobri Autoceste A-1 danas oko 10.30 sati dogodila se teška prometna nesreća u kojoj je jedna osoba poginula, a više ih je ozlijeđeno.

Kako je potvrdila karlovačka policija nesreća se dogodila u traku u smjeru Zagreba, te su u njoj sudjelovala tri vozila, po jedno slovenskih, slovačkih i srbijanskih registracijskih oznaka. Jedan je automobil završio na zaštitnoj ogradi.

Svi ozlijeđeni su zbrinuti u Općoj bolnici Karlovac.

“Promet autocestom u smjeru sjevera (Zagreba) je obustavljen te se na čvoru Novigrad na Dobri preusmjerava na cestu D-6 (Netretic-Karlovac-Zagreb)”, javila je policija, javlja Jutarnji list. https://www.jutarnji.hr/vijesti/crna-kronika/teska-prometna-na-a1-u-sudaru-triju-vozila-poginula-jedna-osoba-autocesta-je-zatvorena-15231339

Slijedi očevid kojim će rukovoditi Bruno Kolaković, zamjenik županijske državne odvjetnice u Karlovcu.

Hrvatski autoklub je oko 12 sati izvijestio da je kolona na autocesti u smjeru Zagreba duga 10 kilometara.

Zbog prometne je promet u prekidu te se preusmjerava preko čvorova Bosiljevo 1 i Novigrad na državnu cestu DC3 u smjeru Zagreba. U oba smjera vozi se u kolonama, uz zastoje, a u smjeru Zagreba kolona je 10 km, javlja HAK.

O teškoj nesreći su se oglasili i iz Hrvatskih autocesta.

– U teškoj prometnoj nesreći koja se danas oko 11 sati dogodila kod čvora Novigrad u smjeru Zagreba, smrtno je stradala jedna osoba, dok je nekoliko osoba ozlijeđeno.

Uprava i radnici Hrvatskih autocesta iskreno suosjećaju s obitelji stradale osobe te ovim putem izražavamo duboku sućut, a svim ozlijeđenima želimo brz oporavak.