Smijenjena mlada nada HDZ-a: Anita Nosić objasnila zašto je kupila stan u Zagrebu u blizini Milijana Brkića

Smijenjena mlada nada HDZ-a: Anita Nosić objasnila zašto je kupila stan u Zagrebu u blizini Milijana Brkića

Smijenjena načelnica Lovreća Anita Nosić progovorila je o aferi s kupnjom stana u Zagrebu i zašto je nekretninu kupila baš u blizini Milijana Brkića s kojim je u dobrim odnosima.

– Milijan Brkić je dugogodišnji prijatelj mog oca, znaju se još iz vremena rata. Osim toga, Brkić i ja smo stranački kolege – kaže Anita Nosić čije se ime povezivalo i u “aferi prisluškivanje”, piše Slobodna Dalmacija.

Odgovorila je i na  pitanje kako se to namjestilo da njezin zagrebački stan bude baš u blizini Brkićeva stana.

– Teško je u Zagrebu naći stan, a da nije u blizini neke poznate osobe. U trenutku kupnje, nisam znala da gospodin Brkić živi u neposrednoj blizini. Špansko, u kojem se stan nalazi, odabrala sam jer je taj stan bio najbliži onome što sam u tom trenutku tražila i cjenovno prihvatljiv. Ujedno, taj stan sam našla na preporuku rođaka koji je također tamo kupio stan. A kad već spominjete “aferu prisluškivanje”, moram reći kako po meni afere nije ni bilo, a ja sam se u više navrata izjasnila da se ne osjećam oštećenom – zaključuje.

Komentirala je napis u  medijima  da je Ministarstvo uprave zaključilo da oni ne mogu smijeniti Anitu Nosić, ali i kako je više ne smatraju načelnicom.

– Što se mene tiče, problema nema, surađivat ću sa svim institucijama, dostavit ću sve potrebne podatke koji se od mene budu tražili te ću, nakon što zaprimim službenu odluku, po njoj i postupiti – veli mlada Lovrećanka.

K

Facebook Comments