Škoro stao u obranu HDZ-ovaca: Izloženi su javnom linču samo zato što ne misle kao Plenković

Škoro stao u obranu HDZ-ovaca: Izloženi su javnom linču samo zato što ne misle kao Plenković

Miroslav Škoro reagirao je na  posljednje događaje u HDZ-u nakon izbijanja  afere  zbog  WhatsApp i Viber grupa. Upozorava da  su  HDZ-ovci došli u probleme samo zato što ne  misle kao vodstvo stranke.  Škorinu objavj prenosimo u cijelosti.

“Hrvatski narod živi u strahu od političkih oligarhija koje su privatizirale državu i kontroliraju svaki aspekt života u njoj. Svakodnevno razgovaram s prestrašenim ljudima koji moraju paziti s kime se susreću u javnosti, na čije koncerte odlaze i koga od političkih aktera podržavaju. Posljednji slučaj s članovima HDZ-a, koji su subjekti javnog linča i disciplinskih postupaka zato što imaju drukčije ideje od stranačkog vrha, potvrđuje da je naša Hrvatska oteta narodu i da su nas kvazielite lišile slobode govora i mišljenja.

Trenutni vrh HDZ-a izbacivanjem ljudi i kršenjem slobode govora “spašava” ugled stranke, a u isto vrijeme mirno promatra kako propada baraka u Savskoj u kojoj je stranka stvorena. Eto, koliko im je stalo do stranke, njezina ugleda i nasljeđa dr. Franje Tuđmana! Njima je stalo samo do vlastitih pozicija i žele ih sačuvati izbacivanjem neistomišljenika.

Kad postanem predsjednik države, svojim ću autoritetom stati u zaštitu slobode govora i unutarstranačke demokracije u svim našim strankama”, ističe Škoro.

Foto: Miroslav Lelas/Hina