Zašto se Kolindina frizerka ispričala srpskoj manjini u Hrvatskoj?

Zašto se Kolindina frizerka ispričala srpskoj manjini u Hrvatskoj?

“Ja sam u totalnoj komi, nastao je strašan dernek od nečega što je u potpuno krivom kontekstu preneseno s mog privatnog Facebook profila”, rekla  je Renata Vinšek, frizerka Kolinde Grabar-Kitarović koja je svojim Facebook statusom uzburkala strasti u Hrvatskoj, javlja Jutarnji list.

Podsjetimo, uz tekst, u kojemu ističe koliko bi bila razočarana ako bi Kim Ann Škoro postala prva dama Hrvatske, objavila je poveznicu na intervju Škorine supruge iz Nedjeljnog Jutarnjeg.

“Tužno ako prva dama Hrvatske slučajno budete Vi gospođo Kim sa srpskim crvenim krvnim zrncima, vjenčani u pravoslavnoj crkvi. To će biti presedan u svijetu, a moja Hrvatska i mi Hrvateki poznati kao nikad složni. Imat ćemo Srpkinju za prvu damu, tužno, ne mogu sakriti svoje razočarenje”, napisala je.

Na pitanje da nam proba pojasniti što je zapravo htjela reći, gospođa Vinšek je odgovorila: ‘Bojim se da ne mogu dobro objasniti. Predsjednica Kolinda Grabar – Kitarović nema s tim nikakve veze’.

Dodala je da je ugled ugrožen i njoj i predsjednici. “Sad ispada da ako idete pedikeru, vi i pedikerka morate imati isto mišljenje”.

Nakon svega, Vinšek se ispričala na svom profilu. Tvrdi da su njezine riječi izvučene iz konteksta, te naglašava da one ne predstavljaju njezin stav i razmišljanja.

Za kraj se ispričala i srpskoj manjini u Hrvatskoj…

Foto: Facebook