Igor Peternel žestoko napao tajkuna Antu Vlahovića: On prezire “jadnike” i može raditi što hoće

Igor Peternel žestoko napao tajkuna Antu Vlahovića: On prezire “jadnike” i može raditi što hoće

Politički analitičar Igor Peternel žestoko je napao  šefa Adrisa Antu Vlahovića  koji je  izgradio kuću u centru Zagreba  bez prozore prema ulici. Tvrdi da u toj kući nema ništa lijepo, ali  ga mediji ne napadaju jer je “dobar oglašivač” . Da nije tako, već bi se “šatori”podizali ispred  kuće koja se  doslovno “ruga” običnim građanima.

Zanimljivo je da je Ante Vlahović od supruge zagrebačkog gradonačelnika  Milana Bandića kupio  trošnu kuću  koju je platio gotovo četiri tisuće eura.  Građevinsku dozvolu za ovu “slijepu”  Vlahovićevu vilu  dao je Milan Bandić. Post  Igora Peternela prenosimo u cijelosti.

“Nemam prozore prema ulici jer vas jadnike prezirem, ali ne želim obiteljsku vilu graditi ni na Pantovčaku jer sam faca i mogu sagraditi sto god – gdje god poželim !
Što je u ovoj nakaradnoj građevini lijepo? Vjerojatno samo to sto joj je vlasnik dobar oglašivač Ante Vlahović, a ne mrski Tomo Horvatinčić. Da je njegova, šatori bi se pred njom podizali!
Dok svi oligarsi svijeta grade vile na brdima i izvan grada jedan se tajkun dosjeti da je on drugačiji, još moćniji i naruga se ulici u samom centru grada, pritom angažira svjetski poznatog arhitekta i to je dovoljno da krene medijsko natjecanje u rektalnom alpinizmu! Mi smo jadnici i dalje fascinirani tajkunskom lovom i stranim “zvijezdama”, ističe Peternel.

Foto: Damir Senčar/Hina

 

Nemam prozore prema ulici jer vas jadnike prezirem, ali ne želim obiteljsku vilu graditi ni na Pantovčaku jer sam faca i…

Geplaatst door Igor Peternel op Zaterdag 15 februari 2020

 

 

Facebook Comments