Što je HDZ želio poručiti Bernardiću: Neka se ostavi Rive, kafića i teških pića

Što je HDZ želio poručiti Bernardiću: Neka se ostavi Rive, kafića i teških pića

Politički tajnik HDZ-a Ante Sander je u nedjelju izjavio kako su istaknuti SDP-ovci govorili da je Davor Bernardić neuspjeli eksperiment te da se treba probuditi i prestati sanjati.

“Sjećamo se da je Peđa Grbin izjavio kako je Bernardić jedan neuspjeli eksperiment. Vojko Obersnel je kazao: Bernardiću krajnje je vrijeme da se probudiš i prestaneš sanjati”, istaknuo je Sanader na konferenciji za novinare.

Po njegovim riječima, Hrvatska je na parlamentarnim izborima 5. srpnja u poziciji birati između Andreja Plenkovića i Davora Bernardića.
“Kada članovi SDP-a kažu da je Bernardić neuspjeli eksperiment, onda ostaje kao izbor samo Plenković, zbog rezultata koje je Vlada s njim na čelu ostvarila u zadnje četiri godine”, poručio je Sanader.

Saborski zastupnik HDZ-a Ante Bačić je koaliciju Restart okupljenu oko SDP-a nazvao “eror koalicijom”, to jest “koalicijom s pogreškom”.
“Zamislimo da u epidemiji koronavirusa i u teškim vremenima Hrvatsku vode likov poput Bernardića ili Kreše Beljaka – ne daj Bože, na što bi to sličilo”, rekao je Bačić. Pri tomu je dometnuo: “Poručujem Bernardiću neka se ostavi Rive, kafića i teških pića”.

Foto: Hina