Na koga je mislio: Škoro protiv “činovnika koji su se oteli kontroli i vode državu u interesu nekih centara moći”

Na koga je mislio: Škoro protiv “činovnika koji su se oteli kontroli i vode državu u interesu nekih centara moći”

Potencijalni predsjednički kandidat Miroslav Škoro na predstavljanju svoje knjige ‘Glazba i autorsko pravo’ na Interliberu komentirao je datum prvog kruga predsjedničkih izbora, kao i takozvanu aferu WhatsApp.

Kazao je da je knjiga nastala kao “plod redukcije” njegove doktorske disertacije, a bavi se monetizacijom nematerijalnog vlasništva, pogotovo u sferi glazbe. Naglasio je i da je riječ o prvoj znanstvenoj monografiji te vrste, javlja N1.

“Nisam znao da će danas biti raspisani izbori. Čujem da su raspisani, hvala bogu da jesu”, kazao je Miroslav Škoro o odluci Vlade da se prvi krug predsjedničkih izbora održi 22. prosinca.

Komentirao je i navode da ima potporu određenih članova HDZ-a.

“Da bih mogao odgovoriti na bilo kakvu hipotezu, morao bih provesti jedno malo istraživanje. Ja predlažem da to istraživanje bude provedeno na dan izbora pa ćemo moći kompetentno odgovoriti jesu li za mene glasovali članovi HDZ-a , SDP-a, HNS-a.

Računam na sve njih jer tražim promjene koje tražimo svi. Nemam ništa protiv članova bilo kojih stranaka. Imam nešto protiv ljudi koji su se oteli kontroli i činovnički vode ovu državu na način da je to u interesu nekih drugih centara moći”, kazao je Škoro na Zagrebačkom velesajmu.

Foto: Miroslav Lelas/Hina