Tužna vijest: Nakon kratke i teške bolesti umro je poznati komičar i pjevač Damir Mihanović – Ćubi

Tužna vijest: Nakon kratke i teške bolesti umro je poznati komičar i pjevač Damir  Mihanović – Ćubi

Nakon kratke i teške bolesti danas je u Splitu preminuo poznati glumac, pjevač i komičar Damir Mihanović – Ćubi.

Prije manje od mjesec dana brojne Ćubijeve prijatelje potresla je vijest kako mu je pozlilo prilikom snimanja u Zagrebu da bi mu nedugo nakon toga bila dijagnosticirana zloćudna bolest.

Odmah nakon postavljanja dijagnoze, liječio se u KB Sestre milosrdnice u Zagrebu, a njegovi brojni kolege i prijatelji pokrenuli su akciju prikupljanja pomoći. Posljednje dane života Ćubi je proveo u svom Splitu.

Usprkos teškoj dijagnozi, javnost je redovito nasmijavao objavama na Facebooku, a za svoj konačni odlazak odabrao je, kako i priliči njegovom nezaboravnom karakteru, ‘najluđi’ dan u godini.

Nevena je uspješno igrao u serijama “Jel’ me netko tražio” i “Nad lipom 35”, a istu je ulogu ponovio i na daske, u monodrami “Tko radi, štrajka od gladi”, koju je sam napisao i s kojom je prošao cijelu Hrvatsku. Nekoliko godina svirao je kao bubnjar u zadarskoj grupi Forum.

– Čuo sam za strašnu vijest. Ne mogu vjerovati da ga je u 20 dana bolest pojela. Pamtit ću ga po inteligentnoj zafrkanciji – rekao jenjegov prijatelj Joško Čagalj Jole.

Foto: Facebook