U ratu između roditelja dijete uvijek strada: Zašto Severinin sin Aleksandar već mjesec dana ne ide u školu

U ratu između roditelja dijete uvijek strada: Zašto Severinin sin Aleksandar već mjesec dana ne ide u školu

Severina Kojić je nakon dugo vremena dala intervju za medije, a posebno se dotaknula pravne borbe koju vodi s Milanom Popovićem, ocem svoga sina Aleksandra.

To se može nazvati borbom, ali ja to ne želim tako zvati. To je normalna stvar i stav svakog čovjeka, majke i roditelja da ne da da mu se netko zafrkava s djetetom, pa makar to bio i otac. Ali dok god kod nas funkcioniraju plave kuverte, jako je teško boriti se s njima. Prvenstveno ovo ide na adrese ljudi koji bi trebali sankcionirati plave kuverte u svim strukturama, od škole do sudstva. Naravno da svugdje ima predivnih i poštenih ljudi, ali isto tako ima onih koji to nisu i to nije samo moj problem, to je problem puno majki koje mi se javljaju – rekla je Severina za Slobodnu Dalmaciju.

Ona je, podsjetimo, djelatnike zagrebačke osnovne škole “Matija Gubec” optužila za zlostavljanje sina jer su ga satima držali u školi, ne dopustivši njezinu suprugu Igoru da ga preuzme.

– Posljednja situacija s Aleksandrom je veliki problem sa školom u kojoj su mi psihički i fizički maltretirali dijete. Dijete mi ne ide u školu već mjesec dana… Aleksandar je sam izrazio želju da ne želi ići u tu školu, jer je za njega to bila izuzetno teška i stresna situacija. Želim da se to zna i čuje da neću stati. I apsolutno ću ga prebaciti u drugu školu – rekla je pjevačica.

Foto: Damir Senčar/Hina