Umrla je žena koju su obožavali hrvatski konzervativci: Ona je bila kao gorivo za rakete

Umrla je žena koju su obožavali hrvatski konzervativci: Ona je bila kao gorivo za rakete

Katolički aktivist Vice Batarelo ojavio je na svojoj Facebook stranici da je umrla Judith Reisman. Njegovuobjavu prenosimo u cijelosti.
” Tek sam saznao da je umrla u petak 9.4. Ona je bila kao gorivo za rakete koja je nam je gurnula 2013. godine kontra revolucionarni pokret i stavove na velika vrata u hrvatskoj javnost, gdje smo branili kršćanske, tradicionalne, domoljubne i konzervativne stavove i vrjednote.

On je bila veliki borac za obiteljske vrjednote protiv pornografije, pedofilije, tzv. seksualnog odgoja (indoktrinacije), i rodne ideologije.
Hvala Judith za sve dobro koji si činila a naročito u Hrvatskoj. Čast mi je što sam mogao biti suorganizator njezinog prvog putovanja u Hrvatskoj 2013. i što smo bili prijatelji.
Jako je voljela Hrvate i svima po svijetu je govorila kako joj je lijepo bilo u Hrvatskoj i kako smo borbeni narod”, napsiao je Baterelo.

Judith Ann Reisman (86) je američka konzervativna autorica i doktorica komunikologije. Bila je predsjednica Instituta za medijsko obrazovanje, savjetnica Kalifornijskoga društva za obiteljsku sigurnost, te predavačica na Interameričkom institutu i Pravnom fakultetu ultra-konzervativnog evanđeoskog Sveučilišta Liberty u Virginiji koje je poznato po tome što se na njemu uz znanstvenu teoriju evolucije predaje kreacionizam mlade Zemlje. ] Radila je kao gostujući ili stalni predavač na desetak američkih i tri izraelska sveučilišta.

Judith Reisman bila je u posjetu Hrvatskoj 2013., te je održala niz javnih tribina u hrvatskim gradovima, na sveučilištima i u Hrvatskom saboru u kojima je iznijela svoja stajališta, osudivši pri tome uvođenje zdravstvenog odgoja u Hrvatskoj u dijelu koji se odnosi na spolnost. Tom je prilikom bila kritizirana od neistomišljenika i dijela medija, koji su joj spočitavali banaliziranje holokausta, i neznanstvenost njenih teza i radova.[31] Reisman je odbacila napade tvrdnjom da je gotovo cijela njena obitelj stradala u holokaustu.

Foto: Hina

.