Fury se vratio u velikom stilu: Trebale su mu samo dvije runde da razbije Nijemca

Fury se vratio u velikom stilu: Trebale su mu samo dvije runde da razbije Nijemca

Tyson Fury nije imao milosti. U Las Vegasu je linearni prvak teške kategorije prekidom u drugoj rundi tehničkim nokautom pobijedio Nijemca Toma Schwarza. Čim je ušao u ring, ‘Gipsy King’ je nametnuo svoju dominaciju. Krenuo je onako kako on najbolje zna, rastrčao se po ringu, lepršavo trčkarao i čekao priliku da zada razorni udarac.

U drugu rundu je Fury ušao sjajnim lijevim krošeom. Schwarz je pokušao uzvratiti, zadao je Furyju pokušao zadati šest uzastopnih udaraca, ali nije ga ni zatresao. Britanac je svaki izbjegao, a onda uzvratio prodornim udarcima i gotovo sa zvonom koji označava kraj druge runde, sudac je morao prekinuti meč, javljaju 24sata.

Schwarz je do ove borbe bio neporažen.

– Hvala Isusu. Hvala Americi – uzviknuo je nakon pobjede Britanac.

– Htio sam uživati! Linearni prvak se vratio nakon tri godine – rekao je Fury pa uzeo mikrofon i zapjevao publici u Las Vegasu “I Don’t Want Miss a Thing” od Aerosmitha.

Poslao je upozorenje i Daytona Wilderu: “Želim tvoj zeleni pojas!”. Najavio je borbu za drugu polovicu iduće godine.

– Odradit ću još jednu borbu ove godine, bit će to u rujnu ili listopadu, a iduće godine čekam Wildera kako bi završili ono što smo lani započeli – rekao je Britanac koji je u 29 borbi ostvario 28 pobjeda. Stopostotni učinak mu ‘kvari’ tek remi s Wilderom s kraja prošle godine.

Foto: Rolf Vennenbernd/Hina