Mirjana Hrga žestoko brani HDZ-ova Davora Filipovića i pita njegove kritičare: Jel vam barem malo neugodno zbog vaše oholosti?

Mirjana Hrga žestoko brani HDZ-ova Davora Filipovića i pita njegove kritičare: Jel vam barem malo neugodno zbog vaše oholosti?
Bivša novinarka Mirjana Hrga stala je u obranu  Davora Filipovića, kandidata HDZ-a za gradonačelnika Zagreba, koji je  izjavio da nije slušao Balaševića i dane zna ćirilicu. Njezinu objavu prenosimo u cijelosti.
“Ne budite oholi vi napuhanci kojima je majka godinom rođenja dala priliku da odrastate uz nježne balade Balaševića.
Imam dojam da su neki jedva dočekali da povuku jasnu crtu između njih “civiliziranih” i Davora koji je “seljak” jer zamisli, nije skužio foru s ćirilicom u Ilici niti je slušao Balaševića.
Ekipa, kako da sluša Balaševića, slušao je kao klinac granate koje padaju po Sarajevu gdje je rođen i stao na noge, a učio hodati kao izbjeglica u ambijentu u kojem je vladao PTSP od svega što nije bilo “ije”.
Kad je “prohodao” zaigrao je košarku koja ga je izgleda spasila i odvela. Na Harvardu izgleda opet nisu slušali Balaševića. Čudno.
Tjerate čovjeka da se osjeća nedobrodošlo jer nije primao naše frekvencije u nježnoj mladosti, jer kao Hrvat izbjeglica nije naučio ćirilicu.
Jel vam barem malo neugodno zbog vaše oholosti? Dajte se malo zamislite.
Manje vas zanima barata li brojkama i želi li taj momak uistinu kraj ovakvog Zagreba?
Čudno.
Puni ste predrasuda.
Protiv kojih se navodno borite.
Izgleda da bi neki ponovno radije pjevača i pjesnika sanjara nego nekoga tko je imao želju, volju i potencijal doktorirati s 26.
Doktorirajte vi ako možete.
Uz pjesme Balaševića jer inače nećete biti kvalificirani ni za što”, ističe Mirjana Hrga.

10 komentar

a