TELESKOP EKSKLUZIVNO DOZNAJE: Milan Bandić nije bio u svom domu kada je doživio srčani udar

TELESKOP EKSKLUZIVNO DOZNAJE: Milan Bandić nije bio u svom domu kada je doživio srčani udar

Još uvijek nisu poznati detalji o zadnjim satima zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića. Iako su se pojavile informacije da je Hitna pomoć došla na njegovu kućnu adresu u Bužanovoj pa ga onda odvezla na Svet Duh, prema našim informacijama to nije točno. Bandić je doživio srčani udar najvjerojatnije negdje između Vrhovca i Šestina. Kako Teleskop doznaje iz dobro informiranih liječničkih krugova na mjestu događaja se zatekao i liječnik Gzim Redžepi, specijalist za plućne bolesti, koji ga je bezuspješno pokušao reanimirati. U međuvremenu je pozvana Hitna pomoć koja je Bandića negdje iza ponoći dovezla u bolnicu Sveti Duh. Liječnici su dali sve od sebe, ali nisu mogli ništa napraviti jer je Bandić, tvrdi naš izvor, došao u bolnicu “praktično mrtav”.

Doktor Redžepi je potvrdio da je  prvi pokušao pružiti pomoć gradonačelniku Bandiću. Tvrdi da su bili na večeri kod zajedničkog prijatelja Sergeja Ivanovića.

“Bili smo na večeri kod prijatelja. Bili smo samo nas trojica. Iznenada mu je pozlilo i pao je sa stolca. Ja sam mu pokušao pomoći, a ubrzo je došla i Hitna pomoć. Dečki su stvarno brzo došli”; izjavio za Teleskop doktor Redžepi dodajući da su ga odvezli na Sveti Duh jer je bilo najbliže. Međutim,  zanimljivo je da je Pavle Kalinić, koji je također bio vrlo blizak s Bandićem,  izjavio da je Bandiću pozlilo u nekom restoranu. Kada dva  najbliža suradnika govore o dva  različita mjesta,  onda  se može posumnjati da je Bandić bio na nekom trećem mjestu

Podsjetimo, Milan Bandić nije mogao biti u nekom javnom prostoru jer su restorani zatvoreni zbog epidemioloških prilika. Poznato je da je Bandić preživio moždani udar te da je imao problema s kardiovaskularnim sustavom. Uostalom, prije nekoliko godina na Rebru mu je učinjena  intervencija na krvnim žilama srca,  takozvana koronarografija.

 

Liječnik Gzim Redžepi je pokušao reanimirati Milana Bandića