Tvrdi da nije kontaminiran: Klisović odgovorio Plenkoviću koji mu je zamjerio što nije osobno poznavao Bandića

Tvrdi da nije kontaminiran: Klisović odgovorio Plenkoviću koji mu je zamjerio što nije osobno poznavao Bandića

Joško Klisović odgovorio je Andreju Plenkoviću koji mu je zamjerio što se  kandidirao za gradonačelnika  Zagreba iako osobno nije poznavao Milana Bandića. Klisovićev post prenosimo u cijelosti.

“Vidim da su moju izjavu prinijeli pozornosti gospodinu Plenkoviću, žao mi je što tako brzo ne reagira na ključne probleme države – što od njega očekuju građani. Nažalost, premijeru je važnije jesam li osobno odnosno privatno poznavao gradonačelnika Milana Bandića. Ponovit ću: nisam ga osobno poznavao, nisam se družio s njim, poznavao sam ga samo kao javnu osobu. Ušao sam u bitku za Zagreb jer želim pomoći svom gradu koji je zapušten, ponižen, financijski uništen!

A ono što je zaista bizarno je to što gospodin Plenković za gradonačelnika Zagreba kandidira čovjeka koji je dizao ruku za promašene proračune, blok Badel, kredit za žičaru, čovjeka koji bi danas zaustavljao prodaju Gredelja, Paromlina, Zagrepčanke, a za prodaju je glasao u Skupštini!?
Vrijeme je da na čelo Zagreba dođe čovjek koji nije podržavao aktivnosti i nije kontaminiran osobnim prijateljstvima s ljudima koji su doveli grad u današnje stanje. Vrijeme je za novu eru Zagreba”, istiće Joško Klisović.

Podsjetimo, plenković se danas osvrnuoi na SDP-ovog gradonačelničkog kandidata Joška Klisovića. Poručio je kako u ovom vremenu političkoga razotkrivanja, koje stalno traje na našoj sceni, postoje kandidati koji su u stanju reći da nisu osobno poznavali gradonačelnika (Milana Bandića), koji je tu bio gradonačelnik 20 godina.

“To je rekao gospodin Klisović iz SDP-a”, istaknuo je Plenković, dodavši da Klisovića dobro poznaje jer ga zna 25 godina.

“Moram priznati da mi je to jako bizarno da se kandidira za gradonačelnika netko tko ne pozna dojučerašnjega gradonačelnika koji je na čelu Zagreba 20 godina”, dodao je Plenković.

To znači kako Klisović nije imao baš previše veze s gradskim temama, kao što su i eventualne najave kandidatura onih, koji su do sada kalkulirali i u strahu bili kako će proći na izborima, kazao je.

“Naš kandidat pozna teme, vrlo je kvalitetan, ima punu potporu organizacije i siguran sam da će dobiti i veliku potporu birača grada Zagreba”, rekao je Plenković, naglasivši kako bi to išlo s ambicijom HDZ-a da preuzme upravljanje gradom.

Foto: Hina