Doktor Vukušić se požalio: Kako su me hejteri zbog crvenila na licu proglasili alkoholičarem

Doktor Vukušić se požalio: Kako su me hejteri zbog crvenila na licu proglasili alkoholičarem
Doktor Herman Vukušić  bio je  sinoć gost u RTL Direktu.  Gledatelji su mogli primijetiti veliko crvenilo na njegovom  licu, a neki zlobnici su komentirali da je riječ o posljedicama prevelike konzumacije alkohola.  Doktor Vukušić je otkrio o čemu je riječ.
“Nakon mojeg sinoćnjeg gostovanja u RTL Direktu, gdje sam se stvarno osjećao vrlo ugodno i dobio priliku predstaviti sebe i Agramere, na FB su neki pojedinci vrlo neprilično povezali moje rumenilo u licu s alkoholizmom (par primjera u privitku objave).
Premda to govori sve o njihovoj (ne)kulturi i primitivizmu, radi drugih ljudi koji se u svakodnevnom životu mogu naći izloženi takvoj vrsti šikaniranja, ovim putem svim neukim FB “komentatorima” poručujem sljedeće:
Ključni protuupalni lijekovi kod korone su kortikosteroidi, a kod njihovog dugotrajnijeg uzimanja nuspojave su natečenost i crvenilo lica.
Pa, dragi moji hejteri koji brzate sa zaključcima o osobi na temelju boje kože (a po profilima vam vidim da se većinom svrstavate u “progresivnu” ljevicu) drugi puta kada nekoga tako etiketirate barem uzmite u obzir da se moglo raditi o bolesti.
A što se mene tiče, kako bi rekao Spock iz “Zvjezdanih staza”: “Živite vi meni dugo i berićetno!”, napisao je dr Vukušić.
Foto:Screenshot/Hina