Suverenist poručio samozatajnom i uvrijeđenom SDP-ovcu: Poštujete slobodu medija samo ako je u skladu s vašim uvjerenjima

Suverenist poručio samozatajnom i uvrijeđenom SDP-ovcu: Poštujete slobodu medija samo ako je u skladu s vašim uvjerenjima
 Suverenist Marko Milanović Litre komentirao je najavu  SDP-ovca Domagoja Price da će tužiti  portal Teleskop.  Njegovo objavu prenosimo u cijelosti.

“Samozatajni Domagoj Prica, SDP-ov saborski zastupnik i brat osloboditeljice Grada Zagreba Natalije Price jučer je nakon objavljenog članka na portalu Teleskop.hr s naslovom “Nepoznati detalji o Nataliji Prici: Njezin brat Domagoj je zastupnik u Saboru, a šogorica radi u Gradu Zagrebu”, zaprijetio je teleskop tužbom.

Objavljeni članak po njegovoj je prosudbi klevetnički te je izjavio: “Tekst insinuira da nisam zaslužio mjesto u Saboru što je laž.” te dalje objašnjava da je već tužio druge medije zbog sličnih tekstova.
Gospodine Prica Vi ste jasan primjer politika, uvjerenja i vrijednosti koje vaša opcija zagovara. Na tome Vam iskreno čestitam jer ovakvim postupcima postajete jedan od doajena “Snowflake” i “cancel” kulture u Hrvatskoj.
Sloboda govora i medija za Vas su strani pojmovi ako te iste slobode nisu u skladu s vašim osjećajima, uvjerenjima i politikama.
Gledajući početak mog mandata u Hrvatskom saboru i medijske članke koji su izlazili, po vašoj logici, mogao sam danas biti materijalno puno bogatiji čovjek. Na žalost, vašu logiku promišljanja nikada neću doseći i sve je izglednije da ću ostati siromašni zagovaratelj teško stečene slobode medija i govora u Hrvatskoj”, ističe suverenist Marko Milanović Litre.
Foto: Hina