Mirjana Hrga žestoko brani braću Mamić: Živjeli su u selu kraj mojeg rodnog grada. Bili su simpatični momci

Mirjana Hrga žestoko brani braću Mamić: Živjeli su u selu kraj mojeg rodnog grada. Bili su simpatični momci

Vrhovni sud potvrdio je presudu od šest i pol godina zatvora bivšem čelniku Dinama Zdravku Mamiću, dok je njegovom bratu Zoranu smanjena kazna na četiri godine i osam mjeseci zatvora.

Povodom toga oglasila se Mirjana Hrga na svojem Facebook profilu te na taj način pokušala obraniti braću Mamić, pišu 24sata.

Objavu prenosimo u cijelosti:

“Uoči uzvrata u Zg, trener Dinama ide u zatvor.

Dolazi zvučni Tottenham.

I sad, nemojte mi popovati kako je pravda iznad svega i kako je “zdravo društvo samo ono bez trule klice koja kvari preostala nevinašca” jer unaprijed najavljujem da mi se ne polemizira.

Mislim da je Tottenham u Zagrebu veća stvar od samog nogometnog događaja i to zna svaka dobronamjerna budala.

Mislim da Zoran radi odličan posao.

I još jedna stvar: bez Zdravka ne bi bilo ni ove reprezentacije kojom smo se kitili kao zadnji svjetski kicoši.

Da. To je moje mišljenje.

Nisu me zadužili, nisu me potplatili, nisam ručala ni ljetovala na njihov račun, nisu mi svojim vezama zaposlili nećake, samo mislim da su napravili puno za hrvatski nogomet kao jedan od najjačih brendova.

Poznajem ih obojicu. Živjeli su nekada davno u selu kraj mojeg rodnog grada. Bili su simpatični momci.

Zdravko je uvijek bio na svoju ruku, najgori za sebe, ali znao je ljudski red. Pomoći sirotinji bez da zvoni na sva zvona, sažalit se nad svakim, počastiti i najzadnju bitangu…

Jednom mi je rekao: “Što misliš koliko sam ja morao dovesti Brazilaca, kupiti po stan, auto roditeljima, platiti kartu da obiđu sina u Hrvatskoj, sinu isto namjestiti stan, auto, plaću a od njih 10 možda jedan vrijedi”.

Ponovno kažem – krene li mi sada netko popovati o divljim Hercegovcima koji su upropastili hrvatski nogomet i Dinamo – neću polemizirati. Mislite što hoćete. Možda ste i u pravu. Ja imam svoj dojam.”

Foto: Hina