Istaživanje otkrilo: Zašto Zagrepčani podržavaju Tomaševića, Klisovića, Filipovića, Škare Ožbolt i Troskota

Istaživanje otkrilo: Zašto Zagrepčani podržavaju Tomaševića, Klisovića, Filipovića, Škare Ožbolt i Troskota

Nakon ere Milana Bandića Zagreb bira novi model upravljanja gradom – ukazuje istraživanje koje je za N1 provela agencija MASMI na reprezentativnom uzorku 800 glasača Zagreba koji će sigurno ili vjerojatno izaći na lokalne izbore. Pitali smo građane i koji su razlozi zbog kojih daju podršku svom kandidatu za gradonačelnika Zagreba.

Tomislava Tomaševića glasači bi birali iz sljedećih razloga: novi smjer, poznaje grad, sposoban, vjerodostojan i ima program.

Kandidata SDP-a Joška Klisovića glasači bi birali iz sljedećih razloga: član SDP-a, odmjeren, vjerodostojan, napredak grada, stručan.

HDZ-ovog kandidata za gradonačelnika Zagreba Davora Filipovića građani bi birali iz ovih razloga: član HDZ-a, sposoban, vjerodostojan i promjena vlasti. Vesnu Škare Ožbolt birači bi birali jer je dokazana, bliska ljudima, sposobna, žena je i ima dobar program.

Kandidatu Mosta Zvonimiru Troskotu birači bi dali povjerenje iz sljedećih razloga: promjena politike, osobnost, član Mosta, vjerodostojan i mog svjetonazora.