OSUĐENA BRAĆA: Tko je Zorana Mamića pustio u Dinamovu svlačionicu: Evo gdje je bio njegov stariji brat

OSUĐENA BRAĆA: Tko je Zorana Mamića pustio u Dinamovu svlačionicu: Evo gdje je bio njegov stariji brat

Iako mu je odlukom Vrhovnog suda ovog tjedna potvrđena pravomoćna kazna od četiri godine i osam mjeseci zatvora, zbog čega se ekspresno povukao s mjesta trenera i sportskog direktora Dinama, Zoran Mamić sinoć je sudjelovao u velikom slavlju svoje dojučerašnje momčadi nakon povijesnog izbacivanja Tottenhama.

Mamić mlađi sišao je u svlačionicu, gdje je u transu slavio s igračima, a sve je otkrio kroz video na Facebooku njegov brat Zdravko, javlja Novi list.

“Plačem od sreće večeras, a samnom plaču svi oni koji vole sport diljem Hrvatske, Europe i svijeta! Večeras je jedna junačka momčad, jedan junački stožer, jedna junačka organizacija koja je bez premca u Hrvatskoj i Europi pokazala svijetu od čega smo napravljeni. Bog sve zna, Bog sve vidi, a večeras je Bog nagradio svakog čovjeka koji voli Dinamo, svakog zaposlenika, svakog igrača i svaku osobu koja je ugradila i najmanji dio sebe u ovaj uspjeh usprkos svima koji su nas napadali, sabotirali i htjeli uništiti. VEČERAS DINAMO SLAVI, SLAVITE SVI!”, napisao je Zdravko Mamić.

On, pak, povijesni je uspjeh Dinama proslavio pred kipom Gospe.

“Ako sam osobno i svi ljudi u Dinamovoj organizaciji morao proći ovu kalvariju da bi svi koji vole Dinamo ovo doživili u životu i ostvarili najveću pobjedu u povijesti hrvatskog klupskog nogometa, pristajem. Hvala ti Gospo međugorska i Bože što mogu to izdržati, hvala ti na ovoj nagradi večeras. Hvala junacima koji su večeras na terenu pokazali tko je i što je Dinamo, ponosna i jaka organizacija, hvala svima koji ste u ovaj uspjeh ugradili djelić sebe! STVORILI SMO NEŠTO VELIČANSTVENO, POVIJEST ĆE NAS PAMTITI KAO POBJEDNIKE!”, stoji u objavi na Facebooku.

Foto: Facebook