Utjecajni navijač Dinama poručuje: Nemojte pobogu biti budale pa vjerovati da se Mamić bori za vas i pošteno pravosuđe

Utjecajni navijač Dinama poručuje: Nemojte pobogu biti budale pa vjerovati da se Mamić bori za vas i pošteno pravosuđe
Thomas  Bauer, marketinški stručnjak i utjecajni navijač Dinama,  upozorava na prijetvornost  Zdravka Mamića koji se bori samo za sebe, a na za građane  i  pravedno pravosuđe. Njegovu objavu prenosimo u cijelosti.
“Moraš doista imat lješnjak umjesto mozga ili pamćenje zlatne ribice da vjeruješ da se Mamić bori za pravdu, bolju Hrvatsku i običnog malog čovjeka. Mamić se bori za sebe. I na to ima pravo, iako bi u ozbiljnoj državi trulio u zatvoru pa to ne bi mogao ovako javno i uporno. Samo nemojte pobogu bit budale pa vjerovat da se bori za vas.
Čisto kao primjer, tako su razni desničarski hlebinci vjerovali da je Mamić veliki domoljub i ekstatično mu aplaudirali, onomad kad je rekao da je Željko Jovanović povampireni četnik, Srbin krvavih očnjaka i hrvatomrzac. Jer mu je tada odgovaralo da ga difamira i kompromitira kao ministra (inače potpuno impotentnog i jalovog).
Thomas Bauer
I to vam je tipični Zdravko Mamić. Kada mu je potrebno, četnikom će proglasit Riječanina Željka Jovanovića koji je u Domovinskom ratu bio u sanitetu HV-a, a onda se slikat i u medijima na sva usta hvalit pravog notornog četnika Aleksandra Vučića. S direktorom Zvezde Terzićem koji je postavio vukovarski tenk pred Marakanom i proglasio Kapetana Dragana počasnim članom kluba, godinama je zajedno išao na skijanje (taman u doba kada mu je Željko Jovanović bio četnik), a s Rajom Božovićem tulumario po Beogradu – likom koji je doslovce bio Arkanov suborac i pukovnik u Crvenim beretkama Milorada Ulemeka Legije. Mogu tak do sutra.
Da su ga isti ovi suci koje je navodno podmitio i s kojima je viđen na tulumima, oslobodili, proglasio bi ih najboljim sucima na svijetu i bogovima pravednosti. Baš kao svog utjecajnog frenda sa zagrebačkog suda zbog kojeg je suđenje moralo biti prebačeno u Osijek. Istina je nebitna, bitan je samo Mamićev mutni privatni interes.
I zato, okej je podržavati čišćenje pravosudnog taloga, samo nemojte bit naivci i slijepci”, ističe Bauer.