Aleksandar Stanković odgovorio na prozivke Karoline Vidović Krišto: Otkrio je i kolika mu je plaća na HRT-u

Aleksandar Stanković odgovorio na prozivke Karoline Vidović Krišto: Otkrio je i kolika mu je plaća na HRT-u
Aleksandar Stanković je odgovorio na prozivke Karoline Vidović Krišto koja ga je povezivala s  Nadanom  Vidoševićem.  Njegovu objavu prenosimo u cijelosti.
“U posljednja 2-3 mjeseca više puta me napala saborska zastupnica Karolina Vidović Krišto (zadnji put sa saborske govornice) da sam bio maneken Nadana Vidoševića te da na HTV-u dobivam plaću preko 20 tisuća kuna.
Tezu o tome da sam radio za Nadana Vidoševića plasirao je prije par godina Tomislav Čadež iz Jutarnjeg . Ta njegova teza je posebna sorta zlonamjernog idiotizma jer sam ga upozorio i javno i privatno da je to neistina, ali je i dalje nastavio pisati o tome. Uglavnom Tomice jedi go***.
Da rezimiramo.
1. nikada ništa ni posredno ni neposredno nisam radio za Nadana Vidoševića, ili HGK. Neki drugi novinari s HRT-a jesu, ja nisam.
2. neistina je da na HRT-u imam plaću preko 20 tisuća kuna. Moja plaća je 13.628,27 kn. i kao takva nije ni među prvih 20 na HRT-u.
Istine radi, saborska zastupnica Vidović Krišto ima plaću 20.425 kuna pa se valjda zajebala. Gledajući sebe u ogledalo vidjela je mene, ali kita! To si ti Vidović Krišto. Priviđam ti se u mokrim snovima”, piše Aleksandar  Stanković.
Foto: Hina