N1 televizija optužila A1 telekom da obmanjuje javnost: A1 želi poslovno uništiti naš kanal

N1 televizija optužila A1 telekom da obmanjuje javnost: A1 želi poslovno uništiti naš kanal

N1 televizija  objavila je tekst u kojemu  vrlo oštro kritizira A1 telekom. Tvrde  da  A1 želi poslovno uništiti N1 televiziju. Tekst  s portala N1 televizije prenosimo u cijelosti.

“Pozivamo A1 da javno objavi službenu prepisku o pregovorima za emitiranje N1 televizije. Neka svojim korisnicima, gledateljima N1 televizije i cjelokupnoj javnosti otkrije svoje prave namjere.

A one su ne samo pokušaj da s tržišta eliminira najgledaniji kabelski kanal u svojoj ponudi, nego da ucjenom postavlja uvjete kojima je jedini cilj poslovno uništenje kanala N1.

A1 nikada nije imao namjeru pregovarati. Želio je ultimativno nametnuti cijenu od 0,75 kuna za emitiranje news kanala koji prozvodi 13 sati programa uživo za svoje gledatelje u Hrvatskoj.

Pozivamo korisnike da dobro pogledaju svoje račune koje mjesečno plaćaju tom operateru. Neka usporede taj račun s cijenom od 0,75 kuna, koju je A1 ultimativno postavio kao “tržišnu” cijenu za emitiranje kanala N1 u svojoj ponudi.

Zbog korisnika, zbog svojih gledatelja, N1 je pristao i na tu cijenu. Javno smo objavili i stojimo iza toga: spremni smo svoj program ustupati i besplatno i po cijeni od 0,75 kuna na određeni rok od 6 mjeseci dok se ne promijeni Zakon o elektroničkim medijima ili ne raspiše natječaj za slobodne televizijske frekvencije”, piše na portalu N1 televizije.

Foto: Hina