Miša Grof je enormno bogat, a svojoj snahi Nikolini ne da ništa: Evo popisa njegove imovine

Miša Grof je enormno bogat, a svojoj snahi Nikolini ne da ništa: Evo popisa njegove imovine

Vitor Ristović, poznatiji Miša Grof, već nekoliko dana medijski ratuje sa svojom snahom, Nikolinom Pišek. Naime, Grof je Nikolinu Pišek u više navrata optužio da ju je kod Vidoja zanimala isključivo imovina.

Miša Grof za srpske je medije rekao kako se sve nekretnine u Srbiji vode na njega jer ih je i on naslijedio od svog djeda. Također, tamošnjim je medijima otkrio i koju sve imovinu posjeduje.

“Ona dijeliti moju imovinu! Kako da ona dijeli moju djedovinu? Naslijedio sam kuću u centru grada, 18 stanova u Cvijićevoj. Što je restitucijom oduzeto mom djedu i vraćeno meni. Naslijedio sam grobnicu na Novom groblju koja vrijedi pola milijuna eura, koja je od mramora i bronce. Sve se vodi na mene”, rekao je Miša Grof te dodao da je njegov pokojni sin skupljao antikvitete, koje će najvjerojatnije pokloniti tamošnjem povijesnom muzeju. Dodao je i da je imao šest galerija, antikvarijate i slično, javlja Tportal.

Miša Grof, dakle, u svom vlasništvu ima impozantne umjetnine, kao i umjetničke slike vrijedne i po 100.000 eura.

Podsjetimo, Nikolina je za srpske medije izjavila da joj svekar uskraćuje zakonski naslijeđena prava.

“Na neistinite i grube insinuacije mog svekra, gospodina Vitora Ristovića ili kako ga vi zovete Miša Grof, koje ste objavili 22.6.2022. godine, sva moja obraćanja Vidojevom ocu u pogledu imovine su bila usmjerena isključivo na ostvarivanje zakonskih nasljednih prava koje moj svekar meni i mojoj i Vidojevoj kćeri nažalost grubo uskraćuje, što se i vidi iz njegove izjave koju ste objavili. Otac moga supruga nije njegov zakonski nasljednik te nema nikakva prava da raspolaže Vidojevom imovinom koju je neosnovano prisvojio”, rekla je Pišek.