I nakon izbornog fijaska Nikola Grmoja brani Božu Petrova: On je dobro vodio kampanju

I nakon izbornog fijaska Nikola Grmoja brani Božu Petrova: On je dobro vodio kampanju

Iz središnjice Mosta javila se reporterka Dnevnika Nove TV Sanja Vištica. O promjenama koje se spremaju unutar stranke razgovarala je s Nikolom Grmojom kojeg u stožeru stranke u nedjelju nije bilo.

“Svi viđeniji kandidati koji su bili na listi, su bili tamo. Ja sam bio kući, morao sam u Metković glasati jer sam tamo prijavljen i ostao sam s obitelji. Rano ujutro sam već bio u Zagrebu”, objasnio je svoj izostanak. 

Smiješno mu je, kaže, pitanje nestaje li Most s političke scene

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI: Psihijatar Herman Vukušić zgrožen iznošenjem privatnih informacija o stradalom muškarcu: Saborskoj liječnici treba oduzeti licencu iste sekunde

“Mi smo imali poraza i pobjeda, imamo treći oporbeni klub, uopće ne strahujem za sudbinu Mosta”, rekao je Grmoja dodavši kako je odgovornost za rezultat na čelnim ljudima stranke, javlja Dnevnik.hr.

Komentirao je i status stranačkog šefa Bože Petrova te rekao da je on dobro vodio kampanju. 

“On je jedan od najpopularnijih hrvatskih političara i ne mogu izbori kojima je izlaznost 21 posto dati sud o nekome”, poručio je. 

O daljnjim planovima Mosta rekao je kako će se stranka držati zajedno. 

“Gledajući ostatak političke scene uza sve naše pogreške i stvari koje treba popraviti, Most je svjetla točka hrvatske politike”, smatra Nikola Grmoja. 

Foto: Hina