Ikone otpora protiv covid potvrda pozvale na prosvjede: Evo što su Marin Miletić i Boris Mišević poručili svojim brojnim fanovima

Ikone otpora protiv covid potvrda pozvale na prosvjede: Evo što su Marin Miletić i Boris Mišević poručili svojim  brojnim fanovima

Zastupnik Mosta Marin Miletić pozvao je građane na prosvjed protiv covid potvrda. Njegovu objavu prenosimo u cijelosti.

“Plenković zna da su COVID potvrde dozvola za širenje virusa. Plenković zna da COVID potvrde direktno ograničavaju ljudska prava i slobode. Diskriminira se necijepljene građane, namjerno se gradi SUKOB i SVAĐA u društvu. To je Plenkovićeva taktika. Budući da sluša svoje gospodare, on namjerno proizvodi podijele u društvu da bi mogao vladati masama. Ucjenjuje i pritišćs ljude da rade nešto protiv svoje volje.

Vidim da se vladajuća mašinerija jako uzrujala. Tresu im se njihove stolice moći i opsjena. Dragi ljudi, morate znati da je ovaj referendum KLJUČ da se sruši Stožer u demokratskom procesu – vlast pripada narodu i dolazi od naroda. Plenković je oteo vlast narodu, prenio ga je na parapolitičko tijelo – Berošev, Božinovićev, Capakov i Markotićin STOŽER. Taj Stožer provodi nečiju agendu.

Donosi potpuno nerazumne, nelogične mjere. Oduzima slobodu građana i udara nam na našu djecu i mlade. Putevi borbe protiv ove nedemokratske vlasti su različiti:

➡️ građanski neposluh

➡️ veliki prosvjedi, okupljanja građana

➡️ referendum kroz koji NAROD ruši Stožer

Važno je da ne dopustite ikome da nas dijeli. Nema ovdje sada ega, veličina koji misle na sebe i na svjetla koja im udaraju u glavu. Sebi prvome govorim. Ponizit ću se do kraja. Napraviti sve što treba i sve tako i (pre)pustiti. Ovo je veće od svih nas. Radi se o našoj slobodi, o slobodi svakog našeg čovjeka. Mnogi od nas kritiziramo COVID politiku od početka, ali svatko radi ono što zna i može. Nitko vam ne može dati nešto što sam nema. Idemo zato jako, najjače do kraja – a kraja nema – za slobodu naše Hrvatske.

Dragi ljudi, prijatelji, poznanici, Hrvatska vas treba. Sutra od 14h je okupljanje na Trgu žrtava fašizma u Zagrebu. Dođite tamo. Dođite iz svih krajeva naše Domovine. Dođite svi svi slobodnomisleći ljudi, ostavite sada boje koje ljubite, ostavite sada iza sebe poglede i stavove.

Ako nam Plenković i Stožer uzme slobodu – ničeg više nema. Ništa više nije važno. Ovdje se sada sve lomi. Da bi novo nastalo. Neka vam ne bude žao dati dio svog vremena. Otkinuti dio te subote koju ćete ugraditi u našu zajedničku borbu za slobodu. Dođite sutra od 14h na Trg žrtava fašizma. Povedite svoju djecu, bake i djedove, prijatelje i poznanike. Dođite cijepljeni i necijepljeni.

Dođite da pokažemo svima da ovaj narod može biti lomljen, ali NIKADA NEĆE BITI SLOMLJEN. U 15h idemo prema Trgu Bana gdje se spajamo s drugom kolonom građana. Uđite mi nam moj Telegram kanal: važno je da imamo jednu sigurnu platformu radi cijele komunikacije i širenja istine‼️https://t.me/joinchat/J_j8_YnLVfVhYWE0Svi vi koji nam možete pomoći u skupljanju potpisa za raspisivanje referenduma kojim ćemo UGASITI moć Stožera – ispunite mi ovu tablicu, molim vas. Ogromna ste snaga – napravit ćemo veliko čudo kroz taj referendum – pokazat ćemo snagu hrvatskog naroda🔥🇭🇷Ispunite prijavu za volontiranje”, ističe Marin Miletić.

Na prosvjede je pozvao i poznati novinar Boris Mišević.

“U RH vlast proizlazi iz naroda i pripada narodu kao zajednici slobodnih i ravnopravnih državljana. Sutra određujemo kako će izgledati naša budućnost. Mirno, polako, strpljivo. I samo tako. Svi”, napisao je Boris Mišević-