Ivan Pernar: Ljevičari govore o hajci i govoru mržnje. Ako je itko u Hrvatskoj žrtva, to sam ja

Ivan Pernar: Ljevičari govore o hajci i govoru mržnje. Ako je itko u Hrvatskoj žrtva, to sam ja

Ivan Pernar i dalje je aktivan na društvenim mrežama. Komentirao je napade na njega koji dolaze od, kako je kazao, mainstream medija i visoke politike.

“Ljevičari govore o hajci i govoru mržnje, pa eto ako je protiv nekog u Hrvatskoj hajka i ako se koristi govor mržnje i uvrede protiv nekog to sam ja.

To je dakako orkestrirano od mainstream medija i visoke politike. Ali koga u Hrvatskoj zanima istina, za te medije ja sam Pernar, a ne Hrvat.

Titula Hrvat rezervirana je za Možemo trans aktivista koji u Zambiju dolazi po djecu iz Konga”, napisao je Pernar koji je ekomentirao i izjave SDP-ovke Mirele Ahmetović.

“Mirela Ahmetović misli da ću ja napadati strane radnike kad se vratim u Hrvatsku, ne shvaća da je moje sudjelovanje na sudu bilo motivirano željom da istina i pravda pobijede, a ne mržnjom prema ikome”, napisao je Pernar.

Jako je zadovoljan nastupom Andrije Hebranga koji je u Bujici izjavio da Pernara proganjaju ljevičari.

“Iznenadio me Hebrang jako, siguran sam da se oni koji s mržnjom govore o meni ne bi složili s njegovim riječima, ali zanimljiva je njegova misao na kraju – što bi bilo samnom da se ugasi svjetlo i da ljevičari mogu napravit što ih je volja”, piše Pernar.

Foto: Hina