Ivan Pernar: Radije ću bit sam nego sa ženom koja ne želi prati suđe

Ivan Pernar: Radije ću bit sam nego sa ženom koja ne želi prati suđe

Ivan Pernar piše o svojim “ljubavnim jadima” i otkriva da već neko vrijeme ima problem naći srodnu dušu. Kamen spoticanja je “pranje suđa” jer bivši zastupnik smata da to treba raditi žena.

“Već neko vrijeme imam problem za naći ženu, svaki put kad upoznam neku simpatičnu ženu, ili je ljevičarka, ili ako nije ima tu priču da i muško treba prati suđe.Ja kad vidim da žena smatra da muško treba prati suđe, smatram da jednostavno ne poštuje dovoljno muškarca. Uopće nije stvar u pranju suđa, nije to meni neki problem (ionako ga trenutno sam perem), nego jednostavno mislim da je to stvar poštovanja nekakvog.

Radije ću bit sam nego sa ženom koja ne želi prat suđe. Inače, odnos s bivšom iz Karlovca je bio odličan sve do trenutka kad nisam uzeo spužvu u ruke, imam osjećaj da je tada izgubila poštovanje i da je to bio početak našeg kraja.

Da mogu vratit vrijeme u nazad, nebi to sigurno napravio. Dakako, neki spominju u komentarima da bi perilica trebala prat suđe i to stoji, ali objašnjavam da je stvar principa to nekog. Mislim da ako žena stvarno voli nekog i da joj je stalo do nekog, da joj neće bit problem stavit suđe u perilicu”, piše Ivan Pernar koji se prije nekoliko dana požalio da mediji neprestano “čeprkaju” po njegovom privatnom životu.

“Mediji koji licemjerno pitaju zašto ja zabadam nos u tuđe živote, ne prestaju zabadati svoj nos u moj život. Sve ih zanima, ali najgnjusniji napad je da ne plaćam alimentaciju.

Ne plaćam ju za prvog sina jer sam se tako od starta dogovorio s majkom njegovom. Takav je bio naš dogovor i niti ona niti ja se ne žalimo niti tražimo išta od ikog. Što se tiče drugog sina, plaćam alimentaciju za njega jer smo se tako dogovorili.

Nikad protiv mene nije vođen nikakav postupak radi zlostavljanja žene ili djece, neplaćanja alimentacije ili ičeg sličnog. Dakle ja privatnih problema s bivšima nemam.

Ne prepucavam se s njima putem medija niti one nastupaju protiv mene. Čemu onda tolika mržnja, da ne kažem patološka protiv mene. Što sam ja tim ljudima napravio osim što razotkrivam njihove laži? Imaju li ti novinari svoj život ili žive od mog”, napisao je Ivan Pernar.

Foto: Hina