Ivan Pernar sasvim otvoreno: Imam puno neprijatelja. Progone me kao divlju zvijer

Ivan Pernar sasvim otvoreno: Imam puno neprijatelja. Progone me kao divlju zvijer

Bivši saborski zastupnik Ivan Pernar opisao je kako se osjeća i zašto ima tako puno neprijatelja. Otkrio je i koliko mu vjera pomaže da lakše prebrodi razne prijetnje i napade.

“Imam mnogo neprijatelja i to je činjenica. Progone me kao divlje zvijeri, a HR pravosuđe je trenutno glavni instrument mog progona.Ne zato jer sam kriminalac, nego zato jer nisam prodao dušu vragu. To se očekuje od svakog izabranog političara, da izda svoj narod i pogazi svoja obećanja.

Međutim, najbitnija stvar u životu je vjera u onoga koji je uskrsnuće i život, koji nas nikada neće razočarati.Kad sam krenuo u Zambiju, učinio sam to ne znajući ishod tog puta samo s vjerom u to da će istina i dobro pobijediti.Isus je rekao da se onaj koji u njega vjeruje sigurno neće razočarati, a da u onima koji njega odbace života nema.Vrata su se predamnom otvarala, a sve zamke koje su mi neprijatelji pripremali propadale.

Ta izdemonizirana ekipa koja mi se želi osvetiti i koja mi priprema odmazdu, prvenstveno mislim na one koji trenutno imaju političku vlast u državi i one koji drže medije, nije svjesna toga da je jači onaj koji je u nama, nego onaj koji je u svijetu.Naš neprijatelj je poražen Isusovim odlaskom na križ (Ivan 12,31) i on nad nama više nema vlasti.

Ovim putem obraćam se svim ljudima u našem pravosuđu koji me progone s pitanjem:Što sam ja vama učinio? Jesam li ja najveći kriminalac u državi? Zašto me progonite?Ako je Bog uz mene, ako su istina i pravda na mojoj strani, kako me mislite pobijedit?Zar ne shvaćate da postoji sud koji je iznad vašeg suda i sudac koji će svima nama suditi, a njega se ne može podmitit niti natjerati da progoni nedužne.

Njegovo ime je Isus Krist.Ako nas on oslobodi, ako nam on da slobodu, tko nas može osuditi?Pozivam vam na obraćenje i pokajanje jer samo tako možete spasiti svoje duše od onoga koji će uskoro doći u slavi suditi cijelome svijetu.

To je onaj koji je “odjeven u dugu haljinu, oko prsiju opasan zlatnim pojasom; glava mu i vlasi bijele poput bijele vune, poput snijega, a oči mu kao plamen ognjeni; noge mu nalik mjedi uglađenoj, kao u peći užarenoj, a glas mu kao šum voda mnogih; u desnici mu sedam zvijezda, iz usta mu izlazi mač dvosječan, oštar, a lice mu kao kad sunce sjaji u svoj svojoj snazi” (Otkrivenje 1,13-16)”, napisao je Ivan Pernar.

Zatim je objavio još jedno promišljanje ovjeri.

“Vječni sukob dobra i zla je neizbježan. On se mora dogoditi, a u naše vrijeme on je eskalirao kao nikada u povijesti čovjeka. Na udaru nije samo Božjih 10 zapovijedi nego i prirodni poredak. Izvrće se ono što je uspostavljeno prilikom samog stvaranja – muško i žensko, a instituciju braka se pretvara u lakrdiju.

Jedno je sigurno, Bog neće dozvoliti da ga ismijavaju, štoviše jasno je dao do znanja da će kazniti sve koji se uzdižu iznad i protiv njega. Bit će zanimljivo za vidjet kako će sotonine sluge pokušati zabraniti meni da govorim istinu, pomažem ljudima i ono najbitnije da se javno molim i pozivam moj narod na pokajanje i obraćenje živome Bogu.

Uistinu, danas je na djelu globalni sotonizam koji je uzeo maha i u našoj maloj državi. Na nama je da se uzdamo u Boga, njegovu milost i vodstvo. Moramo svoje živote predati njemu, živjet u skladu s njegovom voljom i zamoliti ga da on vodi naše bitke.

Nemojte izgubiti vjeru i nadu, sve ono što se danas događa davno je prorečeno po prorocima, veliki otpad se morao dogoditi, pobuna je morala uzeti maha. U to vrijeme kad zlo dođe do vrhunca, tada će se dogoditi Kristov povratak u slavi”, istaknuo je Pernar.

Foto: Hina