Ivan Pernar upozorava: Hrvatska vlast me želi ušutkati pod svaku cijenu. DORH mi želi zabraniti internet dvije godine

Ivan Pernar upozorava: Hrvatska vlast me želi ušutkati  pod svaku cijenu. DORH mi želi zabraniti internet dvije godine

Bivši saborski zastupnik Ivan Pernar ističe da hrvatske vlasti koriste represivni aparat kako bi ga ušutkali.

“Hrvatske vlasti bi htjele da u Hrvatskoj ne možete čuti nikakva mišljenja koja su drugačija od onih koja nam ona nameće.I to je moj najveći krimen, u informacijskom ratu koji se vodi protiv istine najopasniji neprijatelj je onaj koji dijeli informacije koje dovode u pitanje službeni narativ.

Kako bi ostvarili svoj cilj, a to je potpuna kontrola nad informacijama koje imate glavna zadaća marionetske vlasti je kompromitirati i ocrniti one koji govore istinu.

Međutim, ono što ne shvaćaju je da čak i da imaju video kako ja j**** kozu i kažu da će ga objavit ako ne prestanem, ja ću i dalje govoriti istinu jer je u interesu mog naroda da čuje istinu koju govorim. Slikovito rečeno, optužbe protiv mene uvijek su osobne naravi i oni nikad neće htjeti samnom polemizirati o apstraktnim temama i to je razlog zašto me uporno godinama napadaju na osobnoj razini. Kad su shvatili da od medijskih napada na mene nemaju koristi, promijenili su taktiku.

Trenutno vode 3 kaznena postupka protiv mene s ciljem da me mentalno unište, ali i što je najbitnije da me ušutkaju. DORH traži da mi se zabrani korištenje interneta na dvije godine, pod prijetnjom slanja u zatvor.

Slikovito rečeno ili ćeš šutit ili ćemo te poslat u zatvor, to je izbor koji mi nude. Ali stvarna meta tog napada nisam ja, nego vi. Oni znaju da ja neću nikad virit Plenkoviću iz guzice i podržavat ono što on radi našem narodu. Cilj ste vi i vaš um kojeg treba zaštitit od mog “negativnog” utjecaja. Ukoliko nećete kao jedan stati uz mene u trenutku kad će to bit potrebno, oni će u tom cilju i uspjeti.

To vrijeme će doći vrlo brzo jer i oni i ja znamo da neću dugo ostat u Zambiji, čekaju da se vratim da me dohvate”, ističe Ivan Pernar.

Upozorio je i koji je glavni smisao montiranih postupaka protiv njega.

“Smisao politički montiranih postupaka nije u dokazivanju krivnje optuženika, već u slanju društvene poruke ostatku društva da je ono što optuženik čini društveno nedopušteno.

Od takvih optužbi je nemoguće obranit se jer je ishod suđenja poznat i prije nego je suđenje počelo. Ono se pokreće s ciljem da se žrtvu tog postupka osudi, a ne da se ona obrani.

Uloga suca je samo pročitati presudu i reći da je optuženik kriv kako bi se zadovoljila pravna forma (odradi sudski postupak), pritom cilj nije samo kazniti optuženika nego i zastrašiti sve ostale koji ne dijele mišljenje onih koji su inicirali taj postupak”, ističe Pernar.

Foto: Hina