Ivan Pernar upozorio na licemjerstvo ljevice: Katoličke svećenike bi odmah razapeli, a Možemovce štite pod svaku cijenu

Ivan Pernar upozorio na licemjerstvo ljevice: Katoličke svećenike bi odmah razapeli, a Možemovce štite pod svaku cijenu

Ivan Pernar piše o dvostrukim kriterijima u hrvatskom javnom životu.

“Mnogi ljevičari koji su u pobuni protiv Boga kažu da nas je Isus učio da oprostimo i ne sudimo drugima, daju nam čak i vjerske lekcije, govore da ako je Bog oprostio nama, da zašto bi mi prijavljivali policiji i svjedočili na sudu protiv onih koji su optuženi za pokušaj trgovine djecom u Zambiji?

Isus ne bi prijavio te ljude policiji, nego bi im oprostio čak i da jesu krivi, kažu oni. Zato smo mi lažni kršćani po njima jer oni dakako poznaju Bibliju bolje od nas iako ju nikad nisu imali u rukama.

Istovremeno, kad se neki svećenik katolički nađe u problemima jer je zlostavljao djecu, ti isti ljevičari vrište iz petnih žila i prozivaju crkvu, biskupa, druge svećenike, čak i Rimskog papu zbog toga jer ti zločini nad djecom nisu prijavljivani policiji nego je crkva to pokušavala riješiti unutar sebe vodeći se Isusovim načelima o tome da treba oprostit, da ne treba sudit drugima i slično.

Zašto vam ovo govorim, ne boli me to što me napadaju i govore da kakav sam ja to kršćanin, nego me boli to što su licemjerni.

Što kad je neki pop optužen za zločin nad djecom, žele tog čovjeka živog razapeti i prije nego ga sud osudi. A s druge strane, kad je transseksualni član stranke Možemo optužen za zločin nad djecom, odjedanput mene koji sam ga prijavio policiji i svjedočio protiv njega na sudu progone i razapinju.

Čekajte malo, zar ne vidite licemjerje?

Zar ne znate Isusove riječi kada je rekao “Jao vama licemjeri, vi ste poput okrećenih grobova, iz vana se činite lijepi i fini, a iznutra ste puni truleži i svakakve prljavštine!”

Gospodo ljevičari, zar se Isusovih načela treba držati samo kad su u pitanju članovi stranke Možemo?

Je li moguće da da citirate Isusa Krista? Dolaze mi sada na pamet riječi MP Thompsona:

” Tvoje riječi izvrnuli Bože ko da s vragom žive ispod kože!”, ističe Ivan Pernar.

Smatra da je ispravno postupio što je svjedočio u Zambiji i da za takvo ponašanje ima uporište u Bibliji.

“Bog nas poziva da govorimo istinu i svjedočimo za istinu jer nijedan lažac neće vidjeti kraljevstva Božjeg.

Oni koji su protiv istine su neprijatelji Božji, lako ćete ih prepoznati, oni će sami sebe otkriti, a sve ih veže zajednička i patološka mržnja prema istini i onim koji ju govore.

Također sve ih veže ista ideologija koja je u jasnoj suprotnosti s Božjom voljom.

Pobuna protiv Boga počela je još u Edenskom vrtu kada je đavao zaveo prve ljude iz pomoć laži. Vjerujući u laž oni su ušli u pobunu protiv Boga.

Ta pobuna traje i dan danas kada se laž nameće kao istina. Tko god odbije prihvatit laž naći će se na udaru sotonskog sustava koji svoj izopačeni sustav vrijednosti želi nametnuti svakom čovjeku zahtjevajući pritom od svakog čovjeka da mu se pokloni i služi.

Pozivam vas na pobunu protiv sotonizma i na pristajanja u Boga i njegovu istinu. To je jedini put koji vodi u život, svaki drugi put vodi ravno u ognjeno jezero opisano u Otkrivenju”, ističe Pernar.

Zatim je ponovno progovorio o tome kako ga progoni ljevica.

“Napisao je jedan čovjek da ne progone ljevičari samo mene, nego svakoga tko ne misli kao i oni.I to je istina, nije slagao ništa čovjek. Igrom slučaja sam ja u poziciji u kojoj jesam, ali na mom mjestu je mogao biti bilo tko od nas. Realno gledano ono što ja govorim znaju već i vrapci na grani, ali trebalo je kupit kartu, otić do Ndole i to ponovit na sudu,I da je bilo tko od vas došao na sud kao svjedok (umjesto mene), svejedno bi vas sluganski mediji cipelarili jer odbijate plesati kako oni sviraju.

Ne napadaju oni mene jer se ja zovem Ivan Pernar, nego zato jer dijelim iste stavove kao i vi. Da imam druge stavove i svjedočim njima u korist bacali bi lovorike po meni i dizali me u nebesa. Problem dakle nije osobne naravi nego ideološke.Time što sam otišao u Zambiju i propjevao na sudu navukao sam bijes mnogih ljevičara na sebe. Ali ko ih šiša, meni je zabava s njima se natezati i gledat ih kako sami sebe sramote naslovima poput “Fejker Pernar otpao s liste svjedoka”.Ono što vam hoću reći je sljedeće, nisam nikakav junak, napravio sam ono što je trebalo napravit i to sam napravio uz pomoć mnogih od vas. Bez vas nikad ne bi dogurao do Ndole.

Ovo je timski rad i igrom slučaja imao sam takvu obiteljsku situaciju da sam imao viška vremena za boravak u Africi, da nisam ja otišao siguran sam da bi netko drugi jer tako je to uvijek u životu. Uvijek se nađe netko tko odradi posao koji treba odradit.Uglavnom, jedva čekam da se vratim i da vas zagrlim, da se nasmijemo zajedno i feštu napravimo. Falite mi ljudi!Nadamo se dakako svi zajedno pozitivnom ishodu suđenja ali ono neće doći samo od sebe. Molite se večeras da sutkinja ima dovoljno mudrosti da shvati cijelu priču i da presuda bude kakvu svi željno iščekujemo”, zaključio je Pernar.

Na slici: Optuženi Noah Kraljević je vijećnik platforme Možemo

Foto: Screenshot/You Tube