Iznenađenje: Poznati katolički aktivist čestitao svima 22. lipnja. Uživajmo u jednom od najponosnijih dana u povijesti

Iznenađenje: Poznati katolički aktivist čestitao svima 22. lipnja. Uživajmo u jednom od najponosnijih dana u povijesti

Poznati hercegovački konzervativni aktivist Marijan Knezović komentirao jeproslavu Dana antifašističke borbe. Njegovu objavu prenosimo u cijelosti.

“Danas se obilježava Dan antifašističke borbe. Naime, obilježava se u znak sjećanja na 22. lipnja 1941. kad je u šumi Brezovica kod Siska navodno osnovan Prvi sisački partizanski odred, što je samo još jedna od komunističkih propagandnih izmišljotina jer je odred, ako je uopće osnovan, osnovan dva mjeseca kasnije, a na današnji dan je mala skupina komunističkih wannabe terorista pobjegla u šumu i hrabro se skrivala.

Mnogi od tih tzv. antifašista koji se prodaju kao pripadnici odreda za koji nismo sigurni ni da je postojao, kasnije su direktno sudjelovali u zamjeni jednog fašizma drugim fašizmom, koji je trajao sedam puta duže od prvotnoga i koji se prodavao kao nekakav univerzalni komunizam.

Ostavio je milijune žrtava diljem svijeta, među kojima su stotine tisuća Hrvata, žena i djece, uglavnom bez ikakvih borbenih djelovanja. Tako to rade nehumani režimi dok u slobodno vrijeme prosipaju propagandu.

No, slažem se da današnji dan treba biti neradni i da trebamo slaviti slavne borce u Sisku.

Divim se tim ljudima. Naime, na današnji dan 1593. godine, Turci su poraženi i istjerani iz Siska. Velikom pobjedom kršćanske vojske kod Siska završio je Stogodišnji hrvatsko-turski rat. Sretan vam Dan antiosmanlijske borbe”, ističe Knezović.