Jacques Houdek izvrijeđao svog slavnog kolegu: Pa kako on nekome može biti mentor u The Voiceu. Totalno nezanimljiv i nemoćan vokal

Jacques Houdek izvrijeđao svog slavnog kolegu: Pa kako on nekome može biti mentor u The Voiceu. Totalno nezanimljiv  i nemoćan vokal

Iza nas je još jedna održana Dora, a kako su mnogi očekivali, pobjedu je odnio Baby Lasagna s pjesmom ‘Rim Tim Tagi Dim’. Na ovogodišnjem natjecanju se predstavila i grupa Vatra s pjesmom ‘Slatke suze, gorka ljubav’ i osvojila 9. mjesto. Pitali smo njihovog frontmena, Ivana Dečaka, jesu li zadovoljni rezultatom.

Dugo je trajala priprema i stalno smo imali probe pa je sve skupa bilo malo iscrpljujuće, tako da smo se sad evo malo ispuhali kad je sve završilo haha. Dali smo najbolje od sebe i zadovoljni smo s rezultatom. Pjesma je zaživjela već u eteru, najavili smo naš koncert na Šalati, tako da smo ostvarili ciljeve koje smo zacrtali. Nismo ništa očekivali, meni je sama pobjeda to što smo ušli u prvih 24, tako da zadovoljni smo s rezultatom, nemam riječi’, kazao nam je Ivan.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI: Igor Peternel: Damir Smrtić i društvo rugaju se hrvatskom narodu. Treba razjuriti sve urednike HRT-a. Osim jednog

Prokomentirao nam je i status njegovog kolege, Jacquesa Hodueka, koji je na svom Facebooku objavio da je Dečak bio najgori vokal ovogodišnje Dore.

“‘Dora odgledana i odslušana. Čestitke svima na nastupima! Sjajnih nastupa je večeras bilo; nekoliko odličnih ‘novih’ imena, moram izdvojiti Stefany, Marcelu, Natalie i Laru, te svakako želim pohvaliti Alena i Vinka! Super pjesmu ima mladi Eugen, nažalost dobra vokalna izvedba je izostala. Grupe Pavel, Vatra – odlične pjesme! No, po meni, za cirkus koji se zove Eurosong – najbolji izbor ove godine je svakako Baby Lasagna – sve skupa je zaista jako uvjerljivo, svježe, sve gori od energije na sceni! Ako slučajno to ne bi bio on, onda svakako neka to bude Let 3, Seve i pilići – oops they did it again!!! Sretno, neka pobijedi najbolji!’, započeo je.

Ivan Dečak

Najbolji vokal Dore je definitivno Damir Kedžo, iskrene čestitke! Jako zahtjevna pjesma, ali Damir je sve to odradio zaista na svjetskom nivou. Bravo! A najslabiji… hm… Ivan Dečak. Sad će netko reći – ali on je bio mentor u The Voiceu… Da, jest… i ja se godinama pitam – kako? Nezanimljiv vokal, jako ograničen raspon glasa, nije u stanju otpjevati ni pjesmicu od par tonova bez teškog naprezanja’, napisao je.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI: Baby Lasagna oči u oči s kritičarom koji ga je “sasjekao”: Je li nekome bilo neugodno?

Nisam vidio, nego su mi drugi prenijeli, moj komenar na to je da to sve govori o njemu. Nas dvojica nismo ni u kakvom sukobu, niti sam ja u nekoj komunikaciji s njim, ali s moje strane nema nikakve zle krvi’, kazao nam je Ivan.

Foto: Hina