Jandrokovića hitna vozila u bolnicu: Evo objašnjenja iz Hrvatskog sabora

Jandrokovića hitna vozila u bolnicu: Evo objašnjenja iz Hrvatskog sabora

PREDSJEDNIK sabora Gordan Jandroković, kojem je u petak potvrđena dijagnoza covida-19, u subotu je, kako doznaje Jutarnji list, kolima Hitne pomoći dovezen u Kliniku za infektivne bolesti “Dr. Fran Mihaljević”, no ubrzo je vraćen kući.

Par sati prije Jandrokovićeva odlaska u bolnicu u HDZ-u su rekli da se Jandroković osjeća dobro, da ima blage simptome i da je na kućnom liječenju.

Jandroković se testirao u petak, a prethodnih dana bio je u kontaktu sa zaraženom osobom, zbog čega je u srijedu završio u samoizolaciji, javlja Index..

Predstojniku njegova ureda još u utorak navečer potvrđeno je da je zaražen. Dok je šef sabora Gordan Jandroković odsutan, sjednicama će predsjedati potpredsjednici sabora.

Jandroković je u bolnici snimao pluća, nalaz mu je uredan, a i dalje ima blage simptome, doznaje se iz Hrvatskog sabora.

“Nakon konzultacija s liječnicima, budući da je u djetinjstvu i mladosti imao kronični bronhitis, predsjednik Hrvatskoga sabora Gordan Jandroković, u subotu je otišao snimiti pluća. Nalaz je uredan. I dalje je kod kuće i ima blage simptome bolesti”, izvijestili su iz Hrvatskog sabora.

Foto: Daniel Kasap/Hina