Javio se “odbjegli zastupnik” Mislav Kolakušić: Sada je jasno da sam bio u pravu

Javio se “odbjegli zastupnik” Mislav Kolakušić: Sada je jasno da sam bio u pravu

Mislav Kolakušić (Pravo i pravda), koji je na parlamentarnim izborima u koaliciji s Domovinskim pokretom osvojio mandat u Saboru, oglasio se na Facebooku gdje je zahvalio biračima na povjerenju.

“Hvala svim građanima koji su na izborima za Hrvatski sabor dali svoje povjerenje Pravu i Pravdi i našoj koaliciji što je donijelo treći najbolji rezultat na izborima!

Nakon početne analize rezultata jasno je da Mislav Kolakušić bio u potpunom pravu kada je pozivao sve suverenističke snage na zajednički nastup na izborima. Ponovo su desetci tisuća glasova suverenističkih birača rezultirali bez mandata jačajući na taj način druge političke opcije i njihove štetne politike kao i njihov politički potencijal.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI: HDZ i Domovinski pokret imaju legitimitet za formiranje Vlade. Sve drugo bila bi izdaja i prevara birača

Hrvatska treba radikalni obračun s korupcijom i globalističkim politikama, a to nije moguće bez premoćne snage izražene u mandatima u Hrvatskom saboru. Radit ćemo na tome da u budućnosti suverenistička opcija bude najsnažnija politička opcija u Hrvatskoj jer je to jedina brana doslovnom nestanku Hrvatske u demografskom i političkom smislu”, poručio je Kolakušić.

Podsjetimo, jučer su novoizabrani zastupnici Domovinskog pokreta održali prvi poslijeizborni sastanak kako bi dogovorili svoje početne pozicije pred pregovore s premijerom Andrejom Plenkovićem i HDZ-om i(li) Rijekama pravde predsjednika Zorana Milanovića.

Zanimljivo, na sastanku nije bilo Mislava Kolakušića (predsjednika stranke Pravo i pravda), koji je jučer osvojio saborski mandat kao nositelj liste Domovinskog pokreta i Prava i pravde u I. (zagrebačkoj) izbornoj jedinici.

– Zvao sam ga, ali mi se ne javlja na telefon – rekao je maloprije zamjenik predsjednika Domovisnkog pokreta Mario Radić.

Foto: Hina