Jesu li Marija Selak i Nino Raspudić Mostovi kapitalci o kojima stalno priča Nikola Grmoja?

Jesu li Marija Selak i Nino Raspudić Mostovi kapitalci o kojima stalno priča Nikola Grmoja?

Nikola Grmoja je u razgovoru za N1 rekao da će svoja pojačanja predstavljati na društvenim mrežama stranke.

“Pristupa nam dnevno po 50 novih ljudi, predstavljat ćemo pojačanja Mosta i u tom procesu ima nekih koji su nezadovoljni. Troje ljudi ništa ne znači. Žao nam je, ali ništa se posebno ne događa. Most može očekivati fantastičan rezultat, sve nam ide na ruku”, rekao je Nikola Grmoja ne želeći otkriti koje to pojačanje dovode u svoje redove:

“Želimo preko društvenih mreža predstavljati naše kandidate, povećati doseg i vidljivost mreža pa ćemo sva pojačanja tako predstavljati.”

Komentirajući radi li se možda o Mariji Selak ili Nini Rasudiću, Grmoja je samo kratko rekao:

“Za Mariju Selak smo odavno bili zainteresirani. O Ninu Raspudiću ne treba trošiti riječi, to je najutjecajniji hrvatski kolumnist. Voljeli bismo ih vidjeti u politici, ali vidjet ćemo kako će se razgovori završiti. Dolaze velike stvari za Most i Hrvatsku.”

O odlasku Slavena Dobrovića iz Mosta kazao je:

“Uvijek je netko razočaran kad nije u prvom planu. O Slavenu mislim sve najbolje, ali vodstvo Mosta ima odgovornost, moramo postavljati i gurati ljude s kojima možemo ostvariti najbolji rezultat. Uvijek ima nezadovoljnih u takvim procesima. Netko može biti vrhunski stručnjak, a u Saboru se ne snalazi. Mi biramo ekipu koja će u Saboru na najbolji način reprezentirati ideje Mosta, zakonske prijedloge i rješenja, i isto tako debatirati s HDZ-om i SDP-om, imat ćemo dream team.”

Foto: Hina

Facebook Comments