VIDEO: Kad ti bude slabo, srest ćemo se: Doktorica je lagala i prijetila, ali se ne želi ispričati

VIDEO: Kad ti bude slabo, srest ćemo se: Doktorica je lagala i prijetila, ali se ne želi ispričati

Liječnica iz Rijeke koja je izvrijeđala muškarca čiji je auto zagradila na parkiralištu, oglasila se o incidentu. Priznala je da nije zamjenica ravnatelja, niti radi na Covid odjelu, kako se ranije predstavila muškarcu kojem je prijetila.

– Ja sam pročelnica Zavoda za audiologiju i fonijatriju u KBC-u Rijeka. Puno sam truda uložila u Zavod i u svoj kadar, nisam znala da on snima i bila sam u svom elementu, ne iz zla, nego zato što je to jedan balavac bezobrazni – rekla je Tatjana Šepić za Dnevnik Nove TV. Ne misli se zbog svog čina ispričati. – Nemam se kome za što ispričavati, ja ne radim u COVID centru, ali sam u srcu COVID centra – objašnjava Šepić zašto je rekla da radi u COVID centru, javlja Večernji list.

Podsjetimo, u snimci koju je objavio Riječanin, a koja je nastala ispred KBC-a Rijeka može se vidjeti kako gospođa dolazi na parkiralište i urla na čovjeka kojeg je zagradila svojim Mercedesom. On ju je, naime, nazvao na broj mobitela koji je ostavila u autu. No njoj, evidentno, nije jasno zašto je zove. – Objasnio sam joj da još jedan auto blokira nju, tako da će ona morati zvati drugoga da odblokira nju,a ona mi je rekla da ja zovem tog drugoga i da će ona doći kada se on makne. Rekao sam joj, oprostite, ali ja imam problem s vašim autom, hajde vi riješite taj problem s tim koji vas blokira i onda je ona pukla i došla tu i počela se svađati sa mnom – pojasnio je Dino koji snimio video. – Slušaj me, dušo. Ne budi hirovit. Vidi ove bolnice. Kad ti bude slabo, srest ćemo se. Pa ćeš onda biti manji od makova zrna, da l’ me kužiš. I ne budi tako jadan nego budi muškarac. Shvati kriznu situaciju u KBC-u, tu ti ljudi umiru, vidiš ova kuća. Umiru zato jer si ti bezobrazan – riječi su liječnice koje se mogu čuti na snimci.

O svemu su se oglasili i iz KBC Rijeka: – Klinički bolnički centar Rijeka kao poslodavac poduzima radnje iz svoje nadležnosti sukladno institucijskim aktima, poslovnim i profesionalnim interesima ustanove. Obzirom na stalna nastojanja za podizanjem kvalitete zdravstvene skrbi, iznimno nam je stalo do pune transparentnosti uz afirmaciju pozitivnih društvenih vrijednosti. KBC Rijeka se ograđuje od navedenog istupa – priopćili su iz KBC Rijeka.