Kako uspjeti sa trgovanjem binarnim opcijama

Kako uspjeti sa trgovanjem binarnim opcijama

Jeste li ikad razmišljali o binarnim opcijama i binarnom trgovanju na mreži? Ovaj naš članak posvetili smo popularnoj opciji zarađivanja za život u online financijskoj industriji i online trgovanju. Ovaj članak će vas voditi kako biste mogli postati profitabilni online trgovac, bez obzira na razinu vašeg trenutačnog iskustva. Ako želite saznati više o online trgovanju ili brokerima pročitajte ovaj članak, kako biste već danas bili spremni početi trgovati.

Što su to binarne opcije?

Da biste započeli trgovati, prvo vam je potreban regulirani brokerski račun (ili licencirani). Odaberite jednog s preporučenog popisa brokera, gdje su uključeni samo brokeri koji su se pokazali kao pouzdani. Najbolji broker je odabran kao najbolji izbor za većinu trgovaca. Recenzije i sve savjete o najboljim i najpouzdanijim brokerima možete pronaći na sajtu binaryoptions.com recenzije gdje će vam profesionalci u svijetu online trgovine i binarnih opcija dati sve potrebne informacije kako biste započeli svoj uspjeh.

Binarna opcija brz je i iznimno jednostavan financijski instrument koji ulagačima omogućuje nagađanje o tome hoće li cijena neke temeljne imovine rasti ili padati u bliskoj budućnosti, na primjer cijena dionice Googlea, cijena Bitcoina, USD/GBP/EUR devizni tečaj, odnosno cijena zlata.

Vremenski raspon može biti samo 60 sekundi, što omogućuje trgovanje stotinama puta dnevno na bilo kojem globalnom tržištu. Prije nego što napravite trgovinu, znate točno koliko možete dobiti ako je vaše predviđanje točno, obično 70-95% – ako uložite 100 USD, dobit ćete kredit od 170 – 195 USD za uspješnu trgovinu.

To čini upravljanje rizikom i odluke o trgovanju puno jednostavnijima. Također točno znate koliko ćete izgubiti na jednoj trgovini. Ishod je uvijek odgovor Da ili Ne – ili dobivate sve ili gubite sve – stoga je to “binarna” opcija. Rizik i nagrada su unaprijed poznati i ova strukturirana isplata je jedna od atrakcija. Sada su dostupne i binarne datoteke kojima se trguje na burzi, što znači da trgovci ne trguju protiv brokera.

Ako ste potpuno novi u binarnim opcijama, možete otvoriti demo račun kod većine brokera, kako biste isprobali njihovu platformu i vidjeli kako je to trgovati prije nego što položite pravi novac.

Rizici i dobici binarnih opcija

Rizik i dobitak kod binarnih opcija su unaprijed poznati, nudeći vam time veliku prednost. Postoje samo dva ishoda: osvojiti fiksni iznos ili izgubiti fiksni iznos, i općenito nema provizija ili naknada. Jednostavni su za korištenje i postoji samo jedna odluka koju morate donijeti: raste li temeljna imovina ili pada?

Osim toga, također nema problema s likvidnošću jer trgovac ne posjeduje temeljnu imovinu, a brokeri mogu ponuditi bezbrojne cijene izvršenja te vremena i datume isteka, što je atraktivna značajka. Trgovac također može pristupiti višestrukim klasama imovine kad god je tržište otvoreno negdje u svijetu.

S druge strane, nagrada je uvijek manja od rizika kada igrate binarne opcije high-low. Kao rezultat toga, trgovac mora biti u pravu veliki postotak vremena kako bi pokrio neizbježne gubitke.

Dok isplata i rizik variraju od brokera do brokera i instrumenta do instrumenta, jedna stvar ostaje nepromijenjena: gubitničke trgovine koštaju trgovca više nego što mogu zaraditi na dobitnim trgovinama. Druge vrste binarnih opcija mogu pružiti isplate gdje je nagrada potencijalno veća od rizika, ali će postotak dobitnih trgovina biti manji.

Da li su binarne opcije prijevara?

Kao alat za financijsko ulaganje, binarne opcije nisu prijevara, ali postoje brokeri, roboti za trgovanje i pružatelji signala koji su nepouzdani i nepošteni. Poanta nije otpisati koncept binarnih opcija, koji se temelji isključivo na šačici nepoštenih brokera.

Imidž ovih financijskih instrumenata patio je zbog ovih operatera, ali regulatori polako počinju kazneno goniti i novčano kažnjavati prekršitelje, a industrija se čisti. Stoga možete biti potpuno mirni, jer na preporučenoj stranici nalaze se i savjeti koje potencijalne brokere izbjegavati, što će vas spasiti od nepoštenih radnji.