Karleuša govorila o Severini ispred Vučića i Dačića: Ona je prodala vjeru za nevjeru i za novac

Karleuša govorila o Severini ispred Vučića i Dačića: Ona je prodala vjeru za nevjeru i za novac

Srpska pjevačica Jelena Karleuša ne prestaje šokirati tamošnju javnost svojim javnim nastupima. U emisiji ‘Ćirilica‘ na Happy televiziji gostovala je Karleuša, ali i predsjednik Srbije Aleksandar Vučić.

I kako je to prošlo? Možda je najbolje to opisala Nova.rs: “Ista televizija, ista emisija, skoro pa isti gosti, osam godina razlike i potpuno drugačiji stavovi Jelene Karleuše u odnosu na to kada je prvi put imala priliku da uživo na televiziji gostuje s Aleksandrom Vučićem kao predsjednikom Srbije.”

Te 2016. je pjevačica više puta naglasila da se ne slaže s njegovom politikom, javlja Jutarnji list.

“Ne čujete mišljenje građana jer im krče crijeva u gradskom prijevozu od gladi”, poručila mu je tada, a on joj nije ostao dužan: “Živite li vi, Jelena, loše?” – ponovio je više puta sarkastično.

Karleuša se tada nije štedjela te je više puta kritizirala SNS i Vučića, a predsjedniku Srbije pisala je i otvorena pisma.

Jelena Karleuša

Ovog su puta, pak, gledatelji svjedočili nečemu posve drugačijem. Ovog su puta bili ‘u istom taboru‘, a pjevačica se koncentrirala i na Severinu koja je podržala Rezoluciju o genocidu u Srebrenici.

Tijekom prijenosa branila je Vučića, isticala njegove liderske sposobnosti i ponavljala da “Srbi nisu genocidan narod.”

“Pričati o ženama tog kalibra, koje mogu prodati vjeru za nevjeru i za novac… Ovoj temi nije mjesto ni vrijeme s takvim državnicima i ljudima. Ne zaslužuju ovakvu tabloidnu temu – a tabloidna je”, rekla je između ostalog Karleuša o Severini, prenosi Nova.rs.

Tada se u raspravu uključio i Dragan J. Vučićević, urednik lista ‘Informer‘, koji je rekao da su “Severini djed, otac, bivši muževi i sin Srbi, a ona Srbe napada.”

“To sam i ja napisala, a ona je mene napala strašno. Ja njoj ne mogu objasniti, smatram da se istina koju ja govorim ne može kupiti ni platiti. Mi smo vidjeli gdje ona radi i pjeva, svatko tko je plati, ona tu pjeva i podržava tu politiku. S druge strane, ona mora znati da, kad se brani svoja zemlja, to ne košta, to se osjeća. To nije neprijateljstvo prema drugim zemljama i religijama”, odgovorila je Karleuša.