Karolina Vidović Krišto: Režimski HRT me potpuno cenzurira. Mene opravdano smatraju ugrozom

Karolina Vidović Krišto: Režimski HRT me potpuno cenzurira. Mene opravdano smatraju ugrozom

Karolina Vidović Krišto predstavila je programska načela svoje stranke. Njezinu objavu prenosimo u cijelosti.

“Hrvatska je svjedočila različitim političkim inicijativama u zadnjih 20 godina, koje su narodu obećavale boljitak. Nažalost, za običnog čovjeka se svakodnevni život nije poboljšavao. Vrlo često su za neuspjeh novoosnovanih stranaka bili odgovorni sami politički predvodnici tih inicijativa, što zbog osobnog karijerizma i materijalizma, ali često i zbog neodlučnosti, te nedostatka vizije i znanja u ostvarivanju postavljanih ciljeva.

Jer, kao što znamo, svaka inicijativa kojoj je cilj bio vladavina prava, jednakost pred zakonom ili transparentnost bila je uništavana od main-stream medija i vladajućih moćnika. Jer, uređen sustav znači kraj vladajućim moćnicima i njihovom sustavu utemeljenom na protupravnim privilegijama, zlouporabama zakona te ponižavanju vlastitih građana.

Današnja vladajuća struktura ideološki je poprilično isključiva te je duboko ogrezla u korupciju i sustavnu protupravnu privilegiranost.Upravo su temeljita priprema te prepoznavanje svih budućih otpora od strane današnjih moćnika, kojoj će nova stranka biti izložena, ključne za uspjeh.Poznato je da je dobra dijagnoza pola terapije.Uspostava vladavine prava, jednakost pred zakonom te odlučna i efikasna borba sa svim nepravilnostima u društvu, naići će na panični otpor današnjih korumpiranih struktura.

Od lažnih podmetanja do zamjena teza – novu stranku će pokušati kompromitirati.Istina je da današnji vladajući moćnici opravdano osjećaju opasnost za svoje pozicije, oni osjećaju da imaju posla s ljudima koji se neće dati ni zaplašiti, ni zaustaviti u ostvarenju jasnog i opravdanog cilja, a on se zove: urediti Hrvatsku kao pravednu Državu, te samim time Hrvatsku pretvoriti u uspješnu i prosperitetnu Državu.Svatko tko prati politički život Hrvatske svjedoči medijskoj izolaciji kojoj sam izvrgnuta.

Dovoljno je pogledati HRT na kojemu sam potpuno cenzurirana, jer sve političke opcije se pozivaju u različite emisije, osim mene. U neku ruku ta činjenica jest i priznanje te potvrđuje ono što veliki broj ljudi neupitno vidi. Jer, ja se ne bavim politikom kako bi se ugradila u sustav te profitirala; moj jedini cilj su korjenite promjene. Svojom sam se odlukom vratila u Hrvatsku i ne želim da moja djeca budu primorana odlaziti u Njemačku ili Irsku kako bi ostvarila svoje normalne životne ciljeve. Davanje medijskog prostora pojedincima iz oporbene scene govori o tim pojedincima, jer njih sustav ne smatra ugrozom za svoje rabote. Mene smatraju ugrozom, opravdano! Ali u današnjem digitalnom vremenu istina se ne da zabraniti – nije mogla ni prije, a kamoli u današnje vrijeme.

Stranka ODLUČNOST I PRAVEDNOST beskompromisno će raditi na uspostavi jednakosti i pravednosti u Hrvatskoj. Temeljito se pripremamo, jer kada stranka započne s radom ne će biti zaustavljanja do ostvarenja temeljnih ciljeva, i ne će nas zaustaviti nikakovi korumpirani mediji, ni nesposobni politički smutljivci.Danas objavljujem mali dio programskih načela koju završava naš programski tim (vrijedni i pametni ljudi).

Statut je isto tako skoro pa gotov, uskoro je i osnivački skup.Hrvatsku smo dužni urediti da bude jedna od najuspješnijih država u Europi, to dugujemo svima koji su se žrtvovali za hrvatsku slobodu, ali to dugujemo i svojoj djeci.Živjela nam jedina i vječna Hrvatska”, zaključuje Karolina Vidović Krišto.

Foto: Hina