Katica naživcirala bivšu premijerku ovom objavom: U ratu domoljub i nacionalist koji uzima stan Srba, a sada je pacifist

Katica naživcirala bivšu premijerku ovom objavom: U ratu domoljub i nacionalist koji uzima stan Srba, a sada je pacifist

Jadranka Kosor oštro se obračunala na Twitteru, u nedjelju, s jednom korisnicom koja ju je optužila da je primjer licemjerstva u hrvatskoj politici.

“Jadranka Kosor je primjer licemjera hrvatske politike. U ratu domoljub i nacionalista, koja uzima stan Srba i prepisuje ga na sebe. U miru pacifista te borac za ljudska prava iz udobnosti tuđeg stana… Može li gore?”, napisala je stanovita Katica Miličević.

Nije prošlo dugo, a ispod istog posta javila se i bivša premijerka.

“Lažljivice pokvarena!”, napisala joj je Jadranka Kosor.

“Moralna fukaro iz smetlišta povijesti”, odgovorila joj je Katica, javlja Jutarnji list.

“Vi me ne možete uvrijediti. Dokažite što to lažem. Uzeli ste srpski stan i to nije tajna. Uveli ste porez obiteljima poginulih na mirovinu. Što je od toga laž?”, nadalje je pisala Katica.

Jadranka Kosor poslije toga je, izgleda, blokirala ženu koja ju je na Twitteru optužila za otimačinu srpskih stanova, a o tome se oglasila i na svom profilu:

“Odvratnih nekih spodoba ima na Twitteru. Komentiraju lažima, odurnim lažima, često. Samo block tu pomaže, samo block. A ipak ostane gorčina i pitanje kakvi su to ljudi. A spodobe”, zaključila je Kosor.

Foto: Hina