Kći poznatog hrvatskog glumca na skupu potpore Aleksandru Vučiću: On je čovjek koji ulijeva sigurnost i drži riječ

Kći poznatog hrvatskog glumca na skupu potpore Aleksandru Vučiću: On je čovjek koji ulijeva sigurnost i drži riječ

Kći hrvatskog glumca Milana Štrljića Iva došla je na skup podrške Aleksandru Vučiću. Fotografiju sa skupa podijelila je na svom Instagram profilu.

“U najboljem društvu”, napisala je.

Inače, Iva, koju je hrvatska publika upoznala u Larinom izboru, neko je vrijeme članica Vučićeve stranke, a prošle je godine u stožeru slavila njegovu pobjedu.

Tada se našla na sedmom mjestu na listi Srpske napredne stranke za beogradsku Gradsku skupštinu te je postala gradska zastupnica, javlja Index.

Za Vučića je rekla da je “čovjek koji ulijeva sigurnost, koji drži riječ, da je velika snaga njegove vjere u budućnost Srbije i njegove ljubavi prema zemlji te da je njoj to dragocjena motivacija i daje joj krila”.

Na pitanje o kritikama opozicije na račun Vučića i SNS-a odgovorila je: “Kao netko tko je godinama izložen javnosti zbog prirode posla koji radim, imam jak imunitet na to.”

Iva Štrljić

Iva Štrljić je prije dvije godine za Slobodnu Dalmaciju govorila o svom odnosu s ocem Milanom Štrljićem.

Završili ste gimnaziju u Splitu, kakve vas uspomene vežu za grad podno Marjana? Volite li doći ovdje?

Živjela sam tri godine u Splitu. Prvi razred gimnazije završila sam u Beogradu, a ostala tri u Splitu. Kada razmišljam o Splitu, to su uvijek emocije vezane za tatu, zato što je on moja osnovna spona s tim gradom.

Netko drugi, kad mu kažete Split, možda će pomisliti na neku lijepu ulicu, na Dioklecijana, na borove u nekoj uvali ili zalazak na plaži, a ja ću pomisliti na tatu.

Milan Štrljić

Nedavno ste na društvenim mrežama objavili fotografiju dok ste bili mala djevojčica s tatom Milanom i mamom Slavicom. Kako je na vas utjecao njihov razvod?

Objavila sam uz fotogafiju i lijep, topao, nježan tekst, svi su mediji to prenijeli. Drago mi je što je moja priča shvaćena na pravi način jer komunicira sa srcima svih onih koji su to pročitali.

U mom su se tekstu pronašle tate, mame, djeca i svi oni koje su rastanci boljeli. A prirodno je da nas dirne kada se razilaze ljudi koje volimo. Razvod me je naučio da ništa nije konačno, pa ni ljubav, nažalost…

S druge strane me je to osnažilo, naučila sam da se moram sama suočiti sa životnim izazovima, pogledati ih u oči kakvi god oni bili. Nastaviti dostojanstveno dalje i to tako da nitko ne primijeti da me je nešto razaralo, rastužilo, ranilo. Ranjivost je divna osobina jer pokazuje da ste emotivni, ali ne razumije to baš svatko.

Odrasli možda ne shvaćaju koliko djeca u svemu traže svjedočanstvo ljubavi. Ona nam daje dostojanstvo. Zato je i nekadašnje svjedočastvo ljubavi mojih roditelja, makar i da su se razveli, nešto što mi zapravo godi i ulijeva radost.

Jeste li povezani s tatom?

Naravno, i to mi mnogo znači. Kada nekoga volite, daljine vam baš ništa ne mogu.

Naslovna fotografija: Iva Štrljić/Instagram