Kerumovska kampanja i jednadžba. “Puljak u 10 mjeseci: 6 punjenih paprika, 556 neupisane djece”

Kerumovska kampanja i jednadžba. “Puljak u 10 mjeseci: 6 punjenih paprika, 556 neupisane djece”

Željko Kerum krenuo je u kampanju za splitskog gradonačelnika “na najjače”. Svoje protukandidate već je ranije prozivao za izostanak rezultata, a osobito to spočitava Ivici Puljku.

Puljka je ponovno prozvao na Facebooku, ovaj put zbog dječjih vrtića u Gradu Splitu, prenosi N1. “Puljak, svašta si nadrobija ali je jednadžba jako jednostavna.

Željko Kerum u 3 mjeseca: 6 vrtića, 0 neupisane djece. Puljak u 10 mjeseci: 6 punjenih paprika, 556 neupisane djece”, napisao je Kerum uz fotografiju bračnog para Puljak na kojoj bivši gradonačelnik Splita poslužuje punjene paprike svojoj supruzi, saborskoj zastupnici Marijani Puljak.

Podsjetimo, Kerum, je prije nekoliko dana prozvao Puljka da izjavom o navijačkim neredima pokušava pridobiti dodatne glasove na izborima.

“Dragi prijatelji, evo se moram opet javit. Čitam na portalima licemjernu izjavu Puljka. Koristi nevolju navijača koji su pritvoreni ne bi li prigrabio još koji glas. Koji žicar, do jučer je žica lovu za kampanju, a sad još ovo, dno dna. U zadnje vrime ide stalno na utakmice i na kojoj je god bia niti jednu nismo dobili, Hajdukova crna mačka. Nadan se da u četvrtak neće doć na Poljud”, napisao je Kerum na Facebooku.

Foto: Hina