Sramežljivi Škoro: Kako je Amerikanka Kim Ann Luzaich zaprosila “budućeg predsjednika”

Sramežljivi Škoro: Kako je Amerikanka Kim Ann Luzaich zaprosila “budućeg predsjednika”

Miroslav Škoro i Kim Ann Luzaich upoznali su se u Pittsburgu, kad je on nastupao s tamburašima. Ona je prišla njemu. Rekli su da su se odmah zaljubili, piše Večernji list.

Vjenčali su se tri puta, u Hrvatskoj kod matičara, u crkvi pa onda i u Americi, jer je njen otac htio vjenčanje za njenu američku rodbinu. Škoro je rekao da je supruga zaprosila njega, jer je on zapravo sramežljiv.

U braku su 30 godina i imaju dvoje djece, kći Ivanu i sina Matiju. Kim kaže da imaju puno razumijevanja jedno za drugo, a za Škoru kaže da je duhovit i da dobro priča viceve.

Kim je diplomirana pravnica, ali se umjesto vlastitoj karijeri posvetila obitelji i pomoći suprugu u izgradnji poslovnog carstva.

– Imam osjećaj kao da smo u braku tek sedam ili osam godina. Imamo lijep život, kod nas nema lupanja vratima ili povišenih tonova, poštujemo se, uvažavamo, imamo jako puno razumijevanja jedno za drugo, Miro je jako duhovit pa ga stalno molim da mi ponovi neki dobar vic koji on nenadmašno zna ispričati, imamo puno prijatelja i doista sam sretna – ispričala je za Gloriju kada je sa suprugom slavila 25 godina braka.

Foto: Facebook