Kloppov odgovor na pitanje o koronavirusu sve oduševio: Fantastično. Briljantan odgovor na glupo pitanje

Kloppov odgovor na pitanje o koronavirusu sve oduševio: Fantastično. Briljantan odgovor na glupo pitanje

“Jeste li kao tim, kao klub, zabrinuti zbog koronavirusa i potencijalnih posljedica koje bi mogao imati po vas?”, upitao je jedan od novinara Jurgena Kloppa nakon što je Chelsea s 2:0 porazio njegov Liverpool u četvrfinalu FA kupa ovog utorka.

Trener je genijalnim odgovorom brzo postao hit na društvenim mrežama, a nije teško shvatiti zašto. U vrijeme opće panike i savjeta raznih “stručnjaka”, Klopp je hladne glave očitao bukvicu svima i genijalnim odgovorom spriječio ostale novinare da postavljaju slična pitanja, javlja N1.

“Ne sviđa mi se što je za ovako važne stvari zanimljivo mišljenje jednog nogometnog trenera. Mogao bih isto pitanje postaviti vama, vi ste u jednakoj poziciji poput mene. Nije važno što poznate osobe misle. Ne. O takvim temama trebate pričati na pravilan način. Ne s ljudima koji nemaju nikakvo znanje o tome, poput mene, već s ljudima koji će reći točno što trebate ili ne trebate raditi i hoće li ili neće sve biti u redu. A ne s nogometnim trenerima.

Ne razumijem to. Politiku ili koronavirus. Zašto mene pitate? Nosim bejzbolsku kapu i loše sam obrijan. Zabrinut sam jednako kao i vi, možda malo manje, nisam siguran jer ne znam koja je točno vaša razina zabrinutosti. Ali, moje mišljenje doista nije važno.

Živim na ovome planetu i želim da bude siguran, zdrav, svima želim sve najbolje, apsolutno. Ali moje mišljenje o koronavirusu doista nije važno”, zaključio je Klopp. Svojim je odgovorom oduševio ekipu diljem društvenih mreža koja je jedva dočekala da netko nešto “ne zna” o koronavirusu.

“Kloppa za predsjednika! Samo troši vrijeme na nogomet!”, “Briljantan odgovor na glupo pitanje”, “Fantastično” i “Tko još voli stav ove legende?” samo su neki od komentara koji su uslijedili nakon ovog odličnog odgovora.

 

Foto: Peter Powell/EPA/Hina