Kolakušić izabrao stranu na francuskim predsjedničkim izborima: Macron je postao omraženo lice covid terora

Kolakušić izabrao stranu na francuskim predsjedničkim izborima: Macron je postao omraženo lice covid terora

Eurozastupnik Mislav Kolakušić podržao je Marine Le Pen na francuskim predsjedničkim izborima koji će se održati u nedjelju.

“U nedjelju se u Francuskoj održavaju izbori na kojima će se francuski građani moći poslati u povijest kvazi liberalnog i otvoreno autoritarnog predsjednika Macrona koji je u posljednje dvije godine postao omraženo lice covid terora nad građanima.

Podrška Marine Le Pen koja ima dovoljnu podršku građana za pobjedu koja bi jednako značila i Francuskoj i čitavoj Europi.

Za slobodu i budućnost europskih građana danas ne postoji veća opasnost od kvazi liberala koji su u protekle dvije godine pokazali da su spremni zgaziti do temelja sve slobode i prava stjecana stoljećima radi ostvarivanja vlastitih političkih interesa i financijskih interesa svojih pokrovitelja”, ističe Kolakušić koji je nedavno u Europskom parlamentu kritizirao Emanuela Macrona.

Mislav Kolakušić je francuskom predsjedniku Macronu na plenarnoj sjednici prilikom francuskog preuzimanja predsjedanja EU u Strasbourgu poručio da dok predsjeda EU čini sve suprotno onome što čini u Francuskoj. Doslovno je kazao: – Obavezno je cijepljenje smrtna kazna za sve građane. I to govorite Vi koji ste među prvima ukunuli smrtnu kaznu.

Foto: Hina