Kolakušić odlučio: Ni s Dalijom ni sa Živim zidom, na izbore idem sam

Kolakušić odlučio: Ni s Dalijom ni sa Živim zidom, na izbore idem sam

Na sve češće pitanje je li Mislav Kolakušić “uvezan” s postojećim političkim strankama, je li njihov “igrač” koji treba dodatno razmrviti biračko tijelo i surađuje li s Darijom Orešković, novonastaloj političkoj zvijezdi te njoj sličnima oglasio se i sam sudac Trgovačkog suda u Zagrebu na stranici Antikorupcija.hr, udruge građana kojoj je na čelu, piše  Start.

1/1 stojim iza ideje kako su moji saveznici jedino građani! Nemam, niti ću imati kontakte s “partnerima” koje nameću mediji, kazao je na portalu Antikorupcija.hr Mislav Kolakušić.
– Jedini saveznik kojeg sudac Kolakušić i njegov tim priželjkuju u budućem radu su građani svjesni stanja u Republici Hrvatskoj i voljni svojim djelovanjem doprinijeti korjenitim promjenama. Iako pojedini mediji pokušavaju nametati s kim bi i kako sudac Kolakušić trebao surađivati, od početka je jasno da su građani jedini istinski partner u ostvarenju vizije uređene i napredne Republike Hrvatske, napisano je na stranici Antikorupcija.hr.

Dometnuli su jednako tako: – “S obzirom na učestale navode pojedinih medija u kojima se suca Kolakušića dovodi u vezu, u smislu potencijalne suradnje, s mnogim tzv. novim političkim opcijama i pojedincima, obavještavamo javnost da je sudac Kolakušić u potpunosti posvećen razvoju projekta Antikorupcije i suradnji s građanima te da u svom budućem radu ne vidi navedene aktere kao potencijalne partnere. U tom smislu, sudac Kolakušić i udruga Antikorupcija nisu imali, nemaju i neće imati kontakte s opcijama i pojedincima koji im se medijski nameću, a koji se u medijskom prostoru percipiraju kao “nove političke opcije”,  prenosi Start.

 

 

.

Facebook Comments