Kujundžić poručio Mostu: Ja sam seljak iz Imotskog, i sa mnom se može i na lipo i na šake, kako god hoćeš

Kujundžić poručio Mostu: Ja sam seljak iz Imotskog, i sa mnom se može i na lipo i na šake, kako god hoćeš

Ministar zdravstva Milan Kujundžić sinoć je na svečanoj sjednici općinskog vijeća neretvanske općine Slivno govorio o rješavanju zdravstvenih problema u dolini Neretve te najavio skori početak gradnje dnevne bolnice u Metković.

Kujundžić je i prozvao Mostovce koji traže njegovu ostavku.

‘Jedva čekam da s njima razgovaram u Saboru, a ovdje su iz vašega kraja, ja ih čekam. Ja sam seljak iz Imotskog, i sa mnom se može i na lipo i na šake, kako god hoćeš. Ja sam na sve spreman pa ću im reći: Bili ste tu, nesreće jedne, niste napravili ništa’, poručio je ministar Kujundžić za HRT.

Podsjetimo, nakon zaključka saborskog Odbora za Ustav, Poslovnik i politički sustav kojim se odbija sazivanje izvanredne sjednice Hrvatskog sabora u povodu prijedloga za pokretanje pitanja povjerenja dr. Milanu Kujundžiću, ministru zdravstva, predsjednik Kluba Mosta nezavisnih lista Nikola Grmoja obratio se predsjednici Republike 6. kolovoza 2019.

Zahtijevao je da se na temelju članka 79. stavka 2. Ustava RH uputi predsjedniku Hrvatskog sabora zahtjev za izvanredno zasjedanje Hrvatskog sabora.

Foto: Admir Buljubašić/Hina