Lauc komentirao gradnju kapelice u Betlehemu: Zašto nikome ne smeta kada dnevno bacamo četiri milijuna kuna na testiranja

Lauc komentirao gradnju kapelice u Betlehemu: Zašto nikome ne smeta kada dnevno bacamo četiri milijuna kuna na testiranja

Znanstvenik Gordan Lauc otkrio je zašto su mediji napadno kritizirali cjepivo AstraZenece, a hvalili Pfizer i Modernu. Njegovu objavu prenosimo u cijelosti

“Dvadesetak korisnika doma za starije u Zagrebu ima simptome prehlade, no ipak su ih osudili na sobni pritvor i donose im hranu u sobu. Gdje je tu logika?

Misle li oni koji donose odluke da sobni pritvor dobro djeluje na zdravlje tih ljudi.Ako smo cijepili sve rizične koji su to htjeli i znamo da će većina imati samo blage simptome, zašto se opterećivati baš ovim virusom od stotina drugih koji napadaju ljude. Velika većina ljudi je ili preboljela ili cijepljena i ovo više nema nikakvoga smisla.

Zagorčavamo život svima, a ne pomažemo doslovno nikome, osim onima koji nam prodaju testove, zaštitnu opremu, dezinficijense i slične stvari… Doduše moram sada tu dodati i sve proizvođače cjepiva osim Astrazenece. Astrazeneca jedina prodaje cjepivo po cijeni koštanja i zato je pandemijski marketing sustavno širio strah protiv tog cjepiva za koje se na kraju ipak pokazalo da daje dulju zaštitu od Pfizerovog cjepiva.

P.S. Kupio sam dionice BioNtecha i Moderne tako da sada i ja zarađujem na pandemiji. Ako vas nagovaram da se cijepite upravo tim cjepivima, uzmite i to u obzir”, napisao je Lauc koji je komentirao i gradnju kapelice u Betlehemu.

“Baš me zanima koliko od ovih koje toliko zabrinjava jedna kapelica znaju da svaki dan doslovno bacamo 4-5 milijuna kuna na PCR testove koji ne služe doslovno ničemu i bez štete za ikoga bismo ih mogli zamijeniti deset puta jeftinijim antigenskim testovim”, napisao je Lauc.