Lauc kritizirao hrvatske medije: Pa njima je glava tema tinejdžerica koja jede kosu

Lauc kritizirao hrvatske medije: Pa njima je glava tema tinejdžerica koja jede kosu

Doktor Gordan Lauc piše o tome kako sada i Svjetska zdravstvena organizacija ističe da se protiv covida trebaju cijepiti samo stariji i bolesni. Zbog takvih stavova su mnogi znanstvenici bili napadani prije samo nekoliko mjeseci. U ironičnom postu Lauc kritizira Hrvatsku liječničku komoru i HUBOL.

“Zaustavite Reuters! Širi antivaksersku propagandu koju promiče Svjetska zdravstvena organizacija. To je sigurno AI krenuo u rat protiv čovječanstva i preuzeo kontrolu nad te dvije ugledne organizacije koje su se kroz pandemiju brinule za sve nas. Zadnja nada nam je Faktograf.hr…WHO propisuje, a Reuters prenosi da protiv covida treba cijepiti samo starije i rizične. Kažu da ne treba cijepiti djecu i mlade.

Mislim da bi Hrvatska liječnička komora i HUBOL – Hrvatska udruga bolničkih liječnika trebali odmah protiv njih poslati kaznene prijave Državnom odvjetništvu… Gdje su ona lijepa vremena kad su naši elitni fakulteti svojevoljno donosili odluke da oni koji žele studirati moraju imati covid potvrde… Znanost se nije promijenila. To smo sve znali i prije. Samo je prestao dotok novca koji je „struku“ poticao na takve odluk”, napisao je Lauc koji je kritizirao i vodeće hrvatske medije.

“Dok u UK, Njemačkoj, Americi, Italiji i drugim zemljama mediji vrlo glasno prozivaju odgovorne za globalni fijasko u odgovoru na pojavu novog virusa, naši mediji na naslovnicama govore o tinejdžerici koja je gutala kosu i slučnim temama”, ističe Lauc.

Foto: Hina